1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-08-2020 16:01

Σπύρος Γκολίτσης: «Το εγχείρημα με το σιρκουί τζούνιορς πέτυχε» (vid)

Η πανδημία του κορονοϊού δεν κατάφερε να σταματήσει το North Area Circuit να πραγματοποιήσει για 12η χρονιά τουρνουά μπιτς βόλεϊ με 4 σταθμούς, ενώ για πρώτη φορά πραγματοποίησαν σιρκουί Junior U19, εγχείρημα που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.


Ο εμπνευστής και υπεύθυνος του North Area Σπύρος Γκολίτσης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την φετινή καινοτομία με τα αναπτυξιακά τουρνουά.

«Η φετινή μας καινοτομία ήταν τα τζούνιορς, μετά την ακύρωση των πανελλήνιων πρωταθλημάτων από την Ομοσπονδία λόγω του κορονοϊου. Τολμήσαμε να κάνουμε φέτος σιρκουί τζούνιορ με 4 σταθμούς, Χαλκιδική, Κατερίνη, Αλεξανδρούπολη και Πρέβεζα με αξιόλογους συνεργάτες. Χαιρόμαστε που είμαστε στη Πρέβεζα στις εγκαταστάσεις του Ερμή στη Κυανή Ακτή με τον Σπύρο Σακκά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Στη Πρέβεζα βρισκόντουσαν ομάδες από 14 πόλεις της Ελλάδας και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους που ακολουθούν το North σε όλη την επικράτεια. τα εύσημα για την οργάνωση πάνε στον κ. Σακκά γιατί όλες αυτές οι παροχές που έχουν τα παιδιά είναι χορηγία του συνδιοργανωτή μας. Με την τεχνογνωσία μας εμείς ως North προσπαθούμε να οργανώσουμε τους αγώνες. Ήταν ένα τολμηρό εγχείρημα, πέτυχε και ελπίζω το καλοκαίρι του 2021 να αναπτυχθεί παραπάνω».

*Στη φωτογραφία ο Σπύρος Γκολίτσης με τη συνεργάτιδά του Έφη Κώστα.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.