1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2019 17:35

Μ. Δημητριάδης - Σ. Σωτηρίου: «Ευλογία να παίζεις στην Αριστοτέλους»

Την εμπειρία να παίξουν στην πλατεία Αριστοτέλους έζησαν ο Μάνος Δημητριάδης με τον Σωτήρη Σωτηρίου. Ο παλιός και ο νέος στην άμμο έσμιξαν για πρώτη φορά στο Masters της Θεσσαλονίκης και μπορεί να αποχώρησαν με δύο ήττες από τη διοργάνωση ωστόσο από τώρα κιόλας ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά.

«Ήταν εκπληκτική εμπειρία αυτό που ζήσαμε. Κατεβήκαμε χωρίς να έχουμε την απαραίτητη προετοιμασία αλλά μας άρεσε τόσο πολύ που ήδη προγραμματίζουμε να είμαστε και την επόμενη σεζόν. Όπως είδατε στα δύο παιχνίδια που παίξαμε το γεμίσαμε το γήπεδο…» λέει με χιούμορ ο Μάνος Δημητριάδης με τον μελλοντικό γαμπρό Σωτήρη Σωτηρίου να συμπληρώνει στο  ίδιο κλίμα: «Δεν μας βόλευε η ώρα των τελικών και για αυτό δεν …προκριθήκαμε.

Πάντως αλήθεια τώρα, η διοργάνωση κάθε χρόνο μεγαλώνει.  Είχα έρθει και πέρσι ως θεατής και φέτος ως παίκτης μπορώ να πω ότι το τουρνουά είναι υψηλών προδιαγραφών. Μου αρέσει που γίνεται στο κέντρο της πόλης και ελπίζω να γίνει θεσμός το τουρνουά της Αριστοτέλους».

Ο γεννημένος στην Αντίκυρα Βοιωτίας, Σωτήρης Σωτηρίου, έγινε …Σαλονικιός για πρώτη φορά το 2004. Ερωτεύτηκε την πόλη και μετά από 12 χρόνια ερωτεύτηκε και την μέλλουσα σύζυγό του Νάνσυ Μαρκοπούλου (κόρη του μπασκετικού κόουτς Σούλη Μαρκόπουλου), προσεχώς Σωτηρίου. «Εγώ το δώρο του το έκανα. Του πήρα μια …wild card για το κυρίως ταμπλό» λέει ο Σαλονικιός πασέρ με τον νέο ακραίο του ΠΑΟΚ να παίζει στο Masters με την άδεια της μέλλουσας συζύγου. «Ευτυχώς μου έδωσε …άδεια την τελευταία στιγμή.Δεν την δικαίωσα αλλά της είπα ότι θα τη δικαιώσω το ερχόμενο Σάββατο στο γάμο μας στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής». 

Για την ιστορία Δημητριάδης και Σωτηρίου ηττήθηκαν 2-0 σετ από τους Βολουδάκη, Κογκαλίδης και Νιώπα, Παπαδημητρίου. Χορηγοί της ομάδας με τα μαύρα είναι το κέντρο αισθητικής «VIVIFY», το καφέ-μπαρ «Apallou» και το 24ώρο take away «Seven 2 seven».

Σχετικά άρθρα

  • MVP ο Μανώλης Δημητριάδης
    Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Μάνος Δημητριάδης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης για την 21η αγωνιστική της Volley League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.