1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2015 12:38

Beach volley camp στη Ρόδο με Κουτουλέα, Κοντόπουλο, Ξενάκη και Πετρούδη (photos-video)

Για άλλη μια φορά η Ελληνοκρατούμενη SIDEOUT διεξάγει προπονητικό camp beach volley για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και των επιπέδων ενώ για πρώτη φορά ανοίγει τις πόρτες της και σε Έλληνες αυτού του απίθανου σπορ. Μετά από τρείς συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές του beach volley camp που διοργανώνεται στην Ρόδο προσφέρει τις διαθέσιμες ελεύθερες θέσεις που έχει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους πολύπειρους Βαγγέλη Κουτουλέα, Μάρκ Κοντόπουλο, Μάνο Ξενάκη και Γιάννη Πετρούδη


Κάθε αθλητής θα κάνει καινούργιες γνωριμίες με λάτρεις του ίδιου σπορ από όλο του κόσμο, μιας και έχουν δηλώσει συμμετοχές άτομα από Ρωςια,Αγγλία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Το κάμπ διεξάγεται όπως κάθε χρόνο τις τελευταίες μέρες του Απριλίου με αρχές Μάρτη, 30-7 Απριλίου και το πρόγραμμα του κάμπ περιέχει καθημερινά δύο προπονήσεις, τουρνουά την τελευταία μερα με συμμετοχή και ντόπιων ομάδων, βίντεο ανάλυση για ατομική βελτίωση και κάθε βράδυ ένα διαφορετικό event για όλους όπως clubbing, ζωντανή μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις. Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή και διατροφή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που περιέχει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και ποτά αλκοολούχα και μη.


Για πληροφορίες επίσης στο www.sideout.co.uk

w3.jpgw2.jpgw1.jpgw4.jpgw6.jpgw5.jpg

Media

2 σχόλια

  • Comment Link Άνη Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 11:50 posted by Άνη

    Υπάρχουν ακόμη θέσεις??με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω?κάποιο τηλέφωνο??

  • Comment Link ΑΝΝΑ ΝΑτΑΡ Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 18:55 posted by ΑΝΝΑ ΝΑτΑΡ

    Θα θέλαμε αναλυτικό προγραμμα των αγώνων για τους επόμενους μήνες για να οργανωθουμε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.