1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Δεύτερη πράξη στον ελληνικό εμφύλιο του Challenge Cup με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (Τετάρτη 15/2, 19:00, Cosmote Sport 7).
Ποιος είπε ότι το γήπεδο του Ρολάν Γκαρός είναι μόνο για τένις; Οι Γάλλοι έκαναν την ανατροπή και μεταμόρφωσαν το γνωστό γήπεδο σε τερέν μπιτς βόλεϊ!
Mετά τις φετινές αναβολές των διαφόρων διοργανώσεων και τουρνουά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Βιέννη είναι αυτή που πήρε τελικά το χρίσμα από την CEV για να διοργανώσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ του 2021, από 11-15 Αυγούστου.
Πολύ κοντά σε μία ιστορική επιτυχία έφτασε το κυπριακό δίδυμο των Σωτήρη Σιαπάνη, Οδυσσέα Σαββίδη στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κάτω 20 ετών που έγινε στο Μπρνο της Τσεχίας.
Ο Θανάσης Ρέρρας με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής μπιτς βόλεϊ της Eυρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (C.E.V.) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του volleynews.gr για το μπιτς βόλεϊ και αποκάλυψε τα πλάνα και τις σκέψεις της C.E.V. για το άθλημα της άμμου αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις στην εποχή μετά το lock down στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης:
Ο Κορονοϊός που εχει κάνει άνω κάτω τον πλανήτη, αναμένεται να οδηγήσει στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 24/7 έως τις 9/8. 
Μαντήλι στο ελληνικό πρωτάθλημα κούνησε ο Μπόμπι Γιορντάνοφ, καθώς ο Βούλγαρος "μπόμπερ" μετακόμισε στη Σλοβενία και συγκεκριμένα στην Calcit Volley, η οποία τον ανακοίνωσε και επίσημα. Calcit Volley.
Η Ιος είναι η μεγάλη έκπληξη της εφετινής σεζόν στο παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ καθώς με μία ολοκληρωμένη πρόταση που κατατέθηκε από επιχειρηματία του νησιού εξασφάλισε την διοργάνωση ενός διεθνούς τουρνουά το οποίο μάλιστα μπήκε ήδη στο επίσημο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIVB) και θα είναι της κατηγορίας ενός αστεριού.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Τσοπούλου, Μαναβή εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα στο μονάστερο τουρνουά μπιτς βόλεϊ του παγκοσμίου σιρκουί που γίνεται στο Μοντπελιέ της Γαλλίας και ξεκίνησαν με ήττα.
Το Αμβούργο είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ του 2019, αφού η Γερμανική ομοσπονδία δείχνει ενδιαφέρον για τις μεγάλες διοργανώσεις. 
Επιτυχία τεραστίων διαστάσεων για το κυπριακό BeachVolleyστην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Η Κύπρος μέσω των Μαριότας Αγγελοπούλου – Μανωλίνας Κωνσταντίνου απέκτησε το  δικαίωμα συμμετοχής στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του 2018 που θα φιλοξενηθούν στο Γκόλντεν Κόουστ της Αυστραλίας μεταξύ 04-15 Απριλίου.
Για πρώτη φορά στην Κύπρο διεξάγεται το διήμερο 15 – 16 Σεπτεμβρίου 2017 στην παραλία των Φονικούδωνστη Λάρνακα η προκριματική φάση BeachVolleyτων Κοινοπολιτειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν μεταξύ 04 -15 Aπριλίου 2015 στο Γκόουλντ Κόουστ στην πολιτεία Κουίνσλαντ στην Αυστραλία. Στους αγώνες συμμετέχουν εκτός από την Κύπρο οι ομάδες της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας.
Η Λάρνακα φιλοξενεί άλλη μια μεγάλη διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι. Το διήμερο 15 – 16 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο BeachVolleyστην παραλία των Φοινικούδων θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες ενόψει των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που θα διεξαχθούν Γκόουλντ Κόουστ στην πολιτεία Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μεταξύ 04 -15 Απριλίου 2018.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν στους 6ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων/Νεανίδων στις Μπαχάμες οι 17χρονοι Κύπριοι αθλητές του μπιτς βόλεϊ Κωνσταντίνος Σκορδής και Σωτήρης Σιαπάνης. Οι δυο παίκτες τα έδωσαν όλα, αλλά έχασαν στον τελικό από την Αγγλία με 2-0 σετ (16-21 και 14-21).
Την πρώτη του εμπειρία σαν αθλητής του μπιτς βόλεϊ βίωσε ο σταρ του ποδοσφαίρου, Ιβάν Πέρισιτς.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε στο Beach Volley Γυναικών το κυπριακό δίδυμο Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου στους 17Ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που ολοκληρώνονται το Σάββατο στο Σαν Μαρίνο. Οι δυο πετοσφαιρίστριες έκαναν εντυπωσιακή παρουσία και έκλεισαν τους αγώνες με ρεκόρ 4-1.
Η Γαλατασαράι ήταν η μεγάλη νικήτρια στον πρώτο προημιτελικό του τούρκικου πρωταθλήματος κόντρα στη Μπούρσα με 3-0. Η Γαλατασαράι ήταν ανώτερη της Μπούρσα(αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Challenge Cup) και έφτασε δίκαια στη νίκημ κερδίζοντας μάλιστα το πρώτο σετ με 25-9!
Τρεις ακόμα σταθμούς των τουρνουά Satellite ανακοίνωσε η CEV και η Κύπρος είναι μέσα σε αυτούς.
Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Μπενγκτ Γκούσταφσον, όπου είναι μαζί με τον Αντερς Κρίστιανσον σε μια παραλία,
Νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε και επίσημα ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.
Είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, κινδύνευσε να καταδικαστεί για τη υπόθεση του βιασμού στο Τάμπερε και τελικά ο... δρόμος τον βγάζει μέχρι την Ιταλία.
Δείτε φωτογραφίες από την απονομή μεταλλίων στο Ολυμπιακό τουρνουά μπιτς βόλεϊ ανδρών. Οι Βραζιλιάνοι Μπρούνο, Άλισον πήραν το χρυσό, οι Ιταλοί Νικολάι, Λούπο πήραν το ασημένιο και οι Ολλανδοί Μπρόουερ / Μέουσεν κατέκτησαν το χάλκινο.
Σε έναν τελικό που διεξήχθη υπό βροχή οι Βραζιλιάνοι Άλισον / Μπρούνο νίκησαν τους Ιταλούς Νικολάι / Λούπο με 2-0 (21-19, 21-17) για να αναδειχθούν χρυσοί Ολυμπιονίκες και να αποθεωθούν από το κοινό τους στην Κόπα  Καμπάνα του Ρίο.
Μετά από μια σειρά απογοητεύσεων σε Πεκίνο και Λονδίνο, το μετάλλιο ήρθε στο Ρίο για την Ολλανδία. Οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2013, Μπρόουερ / Μέουσεν νίκησαν με 2-0 (23-21, 22-20) τους Ρώσους, Κρασίλνικοφ / Σεμένοφ για να κατακτήσουν την τρίτη θέση στο ταμπλό των Ολυμπιακών Αγώνων.
Σελίδα 1 από 5