1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Οργανωτική Επιτροπή των Elite Series ανακοινώνει ότι τα ELITE FINALS 2024 στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθούν στο KARAVI CLUB (Σχινιάς Αττικής) το διήμερο 27-28 Απριλίου. Οι κανονισμοί διοργάνωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ενώ με την ολοκλήρωση των υπόλοιπων τουρνουά Elite θα οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες και θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά, εκπροσωπώντας τον κάθε φορέα.
Διπλή χαρά για την ελληνική διαιτησία σήμερα καθώς η FIVB ενημέρωσε ότι ο διεθνής διαιτητής Μπάμπης Παπαδογούλας θα ταξιδέψει στο Παρίσι (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου) προκειμένου να διευθύνει αγώνες στο Ολυμπιακό τουρνουά Μπιτς βόλεϊ.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της CEV η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της 2ης φάσης του Beach Volley Nations Cup 2024, της νέας διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που αφορά τις εθνικές ομάδες (στα πρότυπα του Davis Cup στο τένις).
Ανακοινώθηκαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία οι πρώτες διοργανώσεις beach volley που έχουν εγκριθεί για το 2024 στην κατηγορία Futures.
O ΠΑΟΚ διορθώνει τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού με την απόκτηση της κροάτισσας πασαδόρου Lea Deak.
Σε συμφωνία για να φιλοξενήσει ο Πειραιάς μία από τις μεγάλες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley το 2024 ήρθε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με τον Δήμο Πειραιά.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Elite Beach Volley που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Μπορεί να μπήκε και επίσημα ο χειμώνας ημερολογιακά αλλά οι λάτρεις του beach volley συνεχίζουν να δίνουν τα δικά τους ραντεβού δίνοντας μάλιστα υποσχέσεις για μεγάλες συγκινήσεις το σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου.
Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους επιστρέφουν από την Ινδία ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Σπύρος Καραχάλιος.
Στη Μαγιόρκα βρίσκονται από την αρχή της εβδομάδας οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη για να αγωνιστούν στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures.
Ολοκληρώθηκε το «FIVB BV COACHES COURSE-LEVEL ONE», το τρίτο συνεχόμενο σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena.
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τα μέλη του best buddies είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Μετά από μία τεράστια καριέρα στο μπιτς βόλεϊ με Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς τίτλους και συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες (Σίδνεϊ 2000, Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008) η σπουδαία Βασιλική Καραντάσιου ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες σελίδες στην ζωή της, αυτή τη φορά όμως στον τομέα της αυτοδιοίκησης.
Το μπιτς βόλεϊ είχε την τιμητική του στην γιορτή αθλητικών βραβεύσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Μετά από τις δύο πρώτες σεζόν που κρίθηκαν θετικά από τον κόσμο του αθλήματος και μάλιστα ο θεσμός διευρύνθηκε και με φορείς της Περιφέρειας, τα Elite Series συνεχίζονται για το 2023-2024, με τον ίδιο χαρακτήρα αλλά και με σημαντικές βελτιώσεις.    
Kαταγγελία ξέσπασμα από την Βίκυ Αρβανίτη, η οποία με μια μακροσκελή ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο f/b, καταφέρεται κατά του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.
Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Μάλαγα της Ισπανίας από 19 έως 24 Σεπτεμβρίου θα λάβει μέρος το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Tην 6η θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες στο Ηράκλειο Κρήτης κατέλαβαν οι πρωταθλητές Ελλάδας Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ ο Ιάσων Κανέλλος με τον Γιώργο Τερζόγλου ολοκλήρωσαν και αυτοί τις υποχρεώσεις τους με την κατάληψη της 8ης θέσης.
Την 4η θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες κατέκτησαν οι Διονυσία Μάτιου, Λίζα Τριανταφυλλίδη. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βρέθηκαν ένα βήμα πριν το βάθρο, ωστόσο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Καρτερού, γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-10, 21-17) σετ από τις Γαλλίδες Βιεϊρά, Σαμερό.
Ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου ήταν οι νικητές του ελληνικού... εμφυλίου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.
Για το χάλκινο μετάλλιο στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες θα αγωνιστούν το πρωί του Σαββάτου η Διονυσία Μάτιου και η Λίζα Τριανταφυλλίδη.
Απροσπέλαστο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Ιταλίας για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ στους προημιτελικούς των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Στα ημιτελικά των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων προκρίθηκε η Διονυσία Μάτιου και η Λίζα Τριανταφυλλίδη και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο Κρήτης. Για τις θέσεις κατάταξεις 5-8 οι Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη.
Σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στο Ηράκλειο Κρήτης πανηγύρισαν οι νεαρές Θεσσαλονικιές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη.
Σελίδα 1 από 220