1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2016 21:34

Αποθέωση του βόλεϊ και νίκη του Αιγάλεω

Σε ένα καταπληκτικό ματς που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση, το Αιγάλεω επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Κηφισιάς για τον 1ο υπο όμιλο του Α ομίλου στην Α2 γυναικών. Η ομαδα της Αγγελικής Αντωνιάδη  είχε οπλα το σερβις και το μπλοκ, ενώ έδειξε χαρακτηρα στο 2ο σετ στο οποίο χρειάστηκε νε πάρει 40 πόντους! 
Το «Σίτι» κατάφερε να ανατρέψει το αρχικό προβάδισμα (3-7) του Ηρακλή στο πρώτο σετ με την κεντρική Μανώλικα στο σερβίς για να πατήσει το γκάζι μετά το 13-13 και με τη Βλάχου να κάνουν ένα σερί 9-0 με τους άσσους της Βλάχου καθάρισαν το σετ.

Ωστόσο όλα τα... λεφτά ήταν το 2ο σετ. Ο Ηρακλής κάλυψε το 18-10 που δημιουργήθηκε με την πίεση της Βλάχου και τα μπλοκ του Αιγάλεω, για να μειώσει στο 21-19 με σερβις της Γκρέκα. Όμως η αντεπίθεση δεν σταμάτησε εκεί. Οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν 22-22 με άσσο της Κορναράκη και εκεί ξεκίνησε μια εντυπωσιακή μάχη μέχρι η Γρίσπου να πάρει τον άσσο για το 40-38!

Ο Ηρακλής πήρε εύκολα το τρίτο σετ για να απαντήσει το Αιγάλεω και να πανηγυρίσει μια νίκη που το εδραιώνει στην 3η θέση.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 40-38, 15-25, 25-16)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου. Μπιτσάκου, Γρίσπου, Ιωάννου, Μολδοβανιδη, Μανώλικα/ Οικονομοπούλου (λ), Αναστασιάδη (λ), Κουλοπούλου, Λαμπιτσάκη, Παλιοθοδώρου

ΗΡΑΚΛΗΣ(Μαρτσουκάκη): Τσελεπή, Γιανέλλου, Λάβδα, Γκρέκα, Κορναράκη, Κόνιαρη / Λύρα (λ), Πασιαλή (λ) Βογιατζόγλου Ιωαννα , Μπέη

24 σχόλια

  • Comment Link ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 14:15 posted by ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

    XAXA....ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΣΑΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝΑΤΕ...!!!! ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ...!!!!

  • Comment Link Κουλόπουλος Γιάννης Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 08:53 posted by Κουλόπουλος Γιάννης

    Ο "μούσας" είναι ποιητής και κυρίως κόσμιος. Οι κυρίες και οι κύριοι που βρίζουν στις εξέδρες και ασχημονούν προς τις αθλήτριες είναι οι γραφικοί... Δεν καταλαβαίνουν από γηπεδικό χιούμορ, δεν αντιλαμβάνονται ότι άλλο υποστήριξη άλλο αντιπαλότητα. άλλο έχθρα. Αυτά τα παιδιά είναι όλα κόρες μας και τα θαυμάζουμε όλα. Κακή κουβέντα δεν θα ακούσεις στο Αιγάλεω. Συνθήματα πολλά. Κι αυτό όσοι έχουν έρθει το ξέρουν.

  • Comment Link diamartiromenos Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 16:21 posted by diamartiromenos

    Κηφισιώτη, τα αφήνετε ελεύθερα με πόσα;γιατί από όσα ξέρω κάθε παίκτρια που έφευγε , έφερνε και το λουκούμι.

  • Comment Link Πραγματογνώμονας Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 14:27 posted by Πραγματογνώμονας

    Φίλε Κηφισιώτη 12 μήπως μπερδεύεσαι λίγο !
    Τα αφήνετε ελεύθερα ή τα διώχνετε ?
    Και τα αρπάζουν άλλοι μεγάλοι Σύλλογοι , πιό σοβαροί και λιγότερο κομπλεξικοί !
    Και σας αποδεικνύουν τα εγκλήματα που διαπράττετε !
    Μάλλον η επιχείρηση αργοπεθαίνει και ζείτε με κορτιζόνες !
    Το πεπρωπένον φυγείν αδύνατον......

  • Comment Link KIFIS_12 Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 12:16 posted by KIFIS_12

    Ο ΗρακληςΚηφ. σας αφησε ελευθερους . Τα παιδια σας πηγαν σε αλλο συλλογο πλεον . Αλλα δεν αφηνετε τον Ηρακλη ησυχο. Δηλαδη αν δεν σας αφηνε ελευθερους να φυγετε τι θα λεγατε????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ