1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2015 15:03

Παλλήνη: «Πικρία και διακοπή χωρίς υπαιτιότητα μας»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Α.Ο.Παλλήνης για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Μεσσηνιακό για το πρωτάθλημα Α2 γυναικών:
«Η Διοίκηση του Α.Ο Παλλήνη με αφορμή τα όσα δημοσιεύονται σχετικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Μεσσηνιακό ανακοινώνει τα εξής: Στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ- ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ που διεξήχθη στην Καλαμάτα, στο τέταρτο σετ, ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας του Μεσσηνιακού και 24-24 συνέβησαν τα εξής περιστατικά: Στο σημείο αυτό (24-24) ο α΄ διαιτητής κ. Χανδρινός έδειξε κόκκινη κάρτα στον προπονητή της Παλλήνης  σε ήπια διαμαρτυρία του (σήκωσε απλώς τα χέρια, διαμαρτυρόμενος επειδή προηγουμένως στο 24-23 είχε προηγηθεί κατά την κρίση του παράβαση της πασαδόρου του Μεσσηνιακού). Το σκόρ διαμορφώθηκε με την κάρτα αυτή σε 25-24. Ο α΄ διαιτητής λανθασμένα υπέλαβε ότι με τον πόντο αυτό τελείωσε και το παιχνίδι και κατέβηκε από την σκάλα για να κλείσει το φύλλο αγώνος. Εν τω μεταξύ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του Μεσσηνιακού, ακολούθησαν πανηγυρισμοί και οι αθλήτριες της τοπικής ομάδας μαζί με τους φιλάθλους τους φωτογραφίζονταν αρκετά λεπτά πανηγυρίζοντας. Αντίθετα, οι αθλήτριες της Παλλήνης επέμεναν να συνεχισθεί το παιχνίδι, ζητώντας να γίνει καταμέτρηση των πόντων. Τότε, η σύζυγος του πρώτου διαιτητή και σημειώτρια του αγώνα, αρχικά αρνήθηκε να κάνει επανακαταμέτρηση, επικαλούμενη ότι δεν το δικαιούτο η ομάδα μας “επειδή έπαιξε άσχημα στα δύο πρώτα σετ”. Εν τέλει επικράτησε η λογική και ο αγώνας επανεκκίνησε μετά από δεκάλεπτη διακοπή. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο αγώνας διεκόπη αντικανονικά από τον διαιτητή και όχι από διαμαρτυρίες της ομάδας μας. Αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού το χρονικό σημείο που επέλεξε ο διαιτητής να δώσει κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας κ. Τουρνάκη, το ήθος του οποίου είναι γνωστό στους πάντες εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και αν η αντικανονική διακοπή του αγώνα στο σημείο εκείνο, αλλοίωσε ή όχι το αποτέλεσμα. Τέλος τονίζουμε ότι  παρά την πικρία μας δεν είχαμε καμμία πρόθεση να συνεχίσουμε το θέμα, αλλά δεν θέλουμε να πλανάται η αντίληψη ότι η διακοπή του αγώνα έγινε με δική μας υπαιτιότητα, διότι θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί δυσφήμιση για τον σύλλογό μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ