1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-11-2015 13:59

Συνεχίζει χωρίς απώλειες η Ελπίδα

Εκτη συνεχόμενη νίκη για την Ελπίδα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Χρυσομαλλίδη πέρασαν με σχετική άνεση από το Ανατόλια (3-0) και βρίσκονται πάντα στην κορυφή, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου τους.
Το μοναδικό σετ που η Ελπίδα κινδύνεψε ήταν το τρίτο, αφού το Ανατόλια ρίσκαρε στο σέρβις και προηγήθηκε 18-13, 22-19 και 24-22. Οι «πράσινες» όμως δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και αφού απέτρεψαν δύο σετ μπολ των γηπεδούχων, έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη. Την επόμενη Κυριακή 29/11 η πρωτοπόρος υποδέχεται τον Ποσειδώνα Βέροιας.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 18-25, 24-26)

ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Τζιουμάκας): Παφίλη, Πάπα, Χαλιαμπάλια, Καλπάκη, Χοτοκουρίδου, Καρατησίδου/ Ρεΐζογλου (λ), Κωτούλα, Κ. Μπίγγα, Σταμπουλή, Ε. Μπίγγα.
ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Νώτη, Καλαντάτζε/ Σουπιώνη (λ), Δάκου (λ), Γκοβεδάρου, Καραμούτσα, Βουγιουκλίδου, Λουτατίδου, Κομνίνο, Δροσοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ