1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2015 14:38

Ξεκίνησε ο Ακρίτας με στόχο την παραμονή

Καλαμάτα. Του Σπύρου Ηλιόπουλου:

Ξεκίνησε την Δευτέρα 31 Αυγούστου το μεσημέρι στο κλειστό της παραλίας στην Καλαμάτα παρουσία των παλιών και νέων παικτριών του κατω από τις οδηγίες του νεου της τεχνικού Μπάμπη Μυτσκιδη η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ακρίτα για το πρωταθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Αμέσως μετα τα διαδικαστικά της πρεμιέρας ο τεχνικός του Ακρίτα δήλωσε οτι «Αρχικός μας στόχος είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται έτσι ώστε στην συνεχεια να μπορέσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα καλό βόλεϊ και να διεκδικήσουμε οτι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει από την πλευρά των αθλητριών να υπάρχει συνέπεια στις προπονήσεις έτσι ωστε να μπορέσουμε να δέσουμε γρήγορα την ομάδα μας που αποτελείται από νέες αλλά και έμπειρες αθλήτριες δημιουργώντας ενα αρκετα ανταγωνιστικό συνολο. Ο όμιλος μας στο νεο πρωταθλημα της Α2 σίγουρα είναι δύσκολος αφού οι οκτώ από τις έντεκα ομάδες είναι από την πρωτεύουσα και καποιες μαλιστα από αυτές εχουν πολύ δυνατό ρόστερ και υψηλούς στόχους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ