1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2014 11:42

Πανηγυρική συνέντευξη Τύπου για τον ΑΟ Θήρας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ευχαριστήρια επιστολή προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, ενώ έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για τη Μεγάλη Τρίτη.

Αναλυτικά:

Κυρίες και κύριοι,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Καντζέλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για την εκδήλωση απονομής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α2 Γυναικών που ετοίμασε για εμάς και είχαμε την τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι του.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμό και το προσωπικό του για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχουν μέχρι σήμερα.

Ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο και μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Χρυσοχόου, για την τιμή που μας έκανε να βρίσκεται κοντά μας σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης που βρέθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο όχι μόνο χθες αλλά και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις διοικήσεις των ομάδων που μας εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την άνοδο της ομάδας μας στην Α1.

Τους ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία, καλά παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς και όμορφο βόλεϊ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες της Ζ’ Περιφέρειας της ΕΟΠΕ που αγωνίζονται για τα μπαράζ ανόδου στην Α2.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Συνολάκης


Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας σας προσκαλεί στην συνέντευξη τύπου της ομάδας που θα λάβει χώρα την Μ. Τρίτη 15/4/14 και ώρα 18.00 στον συνεδριακό χώρο του ΔΑΠΠΟΣ.

Για το Δ.Σ. θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Συνολάκης καθώς και η προπονήτρια της ομάδας κ. Μεμετζή.
Στην συνέντευξη θα παρουσιαστεί ο απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας.Aπό το γραφείο Τύπου
Διαβάστηκε 480 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ