1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ότι έχασε πέρυσι από την Πρέβεζα, το κέρδισε φέτος ο Περσέας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε «μπρέικ» ανόδου, καθώς νίκησε εκτός την ΕΑΛ με 1-3 και με «2-0» νίκες στους τελικούς της Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Pre League, μαζί με τον Ηρακλή Κηφισιάς από την Ά ζώνη.
Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ανόδου βορρά στην Α2 γυναικών Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών θα πάρουν οι 2 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του τουρνουά ανόδου νότου.
Το πρώτο βήμα τίτλου έκανε ο Ηρακλής Κηφισιάς, καθώς στον χθεσινό πρώτο τελικό της Α’ ζώνης της Α2 Γυναικών επικράτησε 3-0 (25-20, 25-21, 25-12), της Αργυρούπολης και έκανε το «1-0».  
  Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Α' και Β ζώνη της Α2 Γυναικών με τα δεύτερα παιχνίδια των ημιτελικών το Σάββατο (6/4). Στην Α Ζώνη ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Αργυρούπολη θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό, ενω Αγ. Παρασκευή και Πετρούπολη θελουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να πάνε σε τρίτο ματς.  
Προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς των πλέι οφ της Β’ ζώνης της Α2 γυναικών πήραν Περσέας και ΕΑΛ. Ο πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου λύγισε μετά από μάχη 3-1 τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και η ομάδα της Λάρισας εκανε «μπρέικ» στο Βόλο κόντρα στην Αργώ με 1-3.
Τελευταία αγωνιστική και στις δύο ζώνες της Α2  Γυαικών.Στην ‘Α ζώνη ξεχωρίζει η συνάντηση Αργυρούπολης- ΓΣ Ηλιούπολης, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει την κατάταξη της πρώτης τετράδας και των ζευγαριών πλέι οφ ανόδου που θα προκύψουν.
Στο +8 (55β) ξέφυγε ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 Γυναικων καθώς μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και για την 21 η αγωνιστική, νίκησε στο ντέρμπι κορυφής την ΕΑΛ με 3-0 και την έστειλε στην τέταρτη θέση. Παράλληλα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ειναι και μαθηματικά πρώτη στην κανονική περίοδο της κατηγορίας και στα πλέι οφ θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.
  Αγωνιστική έχουμε μόνο για την Β' ζώνη της Α2 γυναικών το Σάββατο 16/3 ενω η  Ά ζώνη εκτός απο το ματς Απόλλωνα Πατρας-ΟΦΗ, αγωνίζεται την Κυριακή 17/3. Στο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Β' Ζώνης ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Περσέα που εχει 52 πόντους και την δεύτερη ΕΑΛ που έχει 46.
Στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών και για την 20η αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Περσέας επικράτησε 0-3 της ΧΑΝΘ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και κράτησε το προβάδισμα κορυφής με 52 πόντους, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
Συνέχισε την σπουδαία πορεία του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών. Ο πρωτοπόρος της κατηγορίας για την 18η αγωνιστική πήρε πολύ σημαντικό διπλό στην Αλεξανδρούπολη κόντα στον Φοίνικα με 1-3 και κράτησε την διαφορά του +5 από την δεύτερη θέση.
 Οι αναμετρήσεις της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με τον ΓΣ Ηλιούπολης και η Κρητική μονομαχία ΟΦΗ- ΝΟΠ Ρεθύμνου ξεχωρίζουν στην 18η αγωνιστική της Ά ζώνης στην Α2 γυναικών.
Συνέχισε το νικηφόρο σερί του ο Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών, καθώς για την 17η αγωνιστική , νίκησε 3-1 τον Αίαντα Ευόσμου και με 43 πόντους διατήρησε την πρωτιά της κατηγορίας.
To μεσημεριανό ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και την Πετρούπολη, ξεχωρίζει στην 17η αγωνιστική της ‘Α ζώνης της Α2 γυναικών.
Στο +4 ξέφυγε ο πρωτοπόρος Περσέας στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε εκτός έδρας της Καρδίτσας με 0-3 ενώ η ΕΑΛ υπέστη δεύτερη σερί ήττα, αυτή την φορά από τον έκτο ΠΑΣ Γιάννινα και έχασε έδαφος
To μεγάλο ντέρμπι των ισόβαθμων (38β) Πετρούπολης και Αργυρούπολης είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 16η αγωνιστική της ‘Α Ζώνης της Α2 γυναικών. Πρόκειται ουσιαστικά για τον «τελικό» της δεύτερης θέσης ανάμεσα σε δύο πολύ ανταγωνιστικές και φορμαρισμένες ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στην Πρι Λιγκ.
Φωτιά» έβαλε στην κορυφή της Β’ Ζώνης στην Α2 γυναικών για την 15η αγωνιστική ο εκπληκτικός Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, ο οποίος «έσπασε» την έδρα της πρωτοπόρου ΕΑΛ με 1-3 και έδωσε την ευκαιρία στον Περσέα να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή με 37 πόντους.
Η κομβική μονομαχία της ανεβασμένης Δάφνης Αγ.Δημητρίου με την Αργυρούπολη είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει στην 14η αγωνιστική της Ά ζώνης της Α2 γυναικών.
Η ΕΑ Λαρίσης συνέχισε την φρενήρη πορεία της ,καθώς για την Β’ ζώνη της Α2 γυναικών νίκησε 3-0 την Καρδίτσα και με 12/13 νίκες και 37 πόντους, κράτησε την μοναξιά της κορυφής.
Με το ντέρμπι τετράδας ανάμεσα στον Ηρακλή Κηφισιάς και την Αγ. Παρασκευή, το Σάββατο το μεσημέρι ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Α΄ζώνης της Α2 γυναικών.
   Πολύ σκληρή για να χάσει αποδείχτηκε η ΕΑΛ στην Β’ ζώνη της Α2 γυναικών. Η πρωτοπόρος της κατηγορίας αν και έχανε στο ντέρμπι κορυφής 2-1 από την Αργώ Βόλου, κατάφερε με φοβερή αντεπίθεση, να αποδράσει με 2-3 και να ξεφύγει με +2 από τον Περσέα που πέρασε στην δεύτερη θέση.
Ασταμάτητος ο Ηρακλής Κηφισιάς συνέχισε την εκπληκτική του πορεία με νέα νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη για την 12η αγωνιστική και πρεμιέρα του Β γύρου της Ά ζώνης Α2 γυναικών.
Η μονομαχία τετράδας ανάμεσα στην Αγ. Παρασκευή και την Αργυρούπολη ξεχωρίζει στην 12η αγωνιστική και πρεμιέρα του Β’ Γύρου, στην Ά ζώνη της Α2 γυναικών.
Η ομάδα του Κερατσινίου επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του κόντρα στον μαχητικό Περσέα και συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου.
Πρωταθλήτρια χειμώνα στην Β’ Ζώνη της Α2 γυναικών αναδείχτηκε η ΕΑΛ η οποία νίκησε στο φινάλε του ‘Α γύρου τον ουραγό ΑΣ Γιάννενα με 3-0, και συμπλήρωσε 10 σερί νίκες ενώ παρέμεινε στην κορυφή, μόνη πρώτη με 29 πόντους.
Σελίδα 1 από 55

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ