1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ. Γιάννενα
Ξεκίνημα είχαμε και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ με το πρώτο σερβίς στον μοναδικό όμιλο των Αγοριών Κ21 (έφηβοι) και στους έξι ομίλους των Κοριτσιών Κ20 (νεάνιδες)
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών με τον Απολλώνιο να επικρατεί στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν,  3-0 σετ του Πορφύρα στον Πειραιά, ενώ επίσης σπουδαίο διπλό πήρε και η Ελπίδα Αμπελοκήπων στην έδρα των Βριλησσίων (0-3).
O Λάμπρος Σιάμπαλης και Ευριπίδης Αλεξίου είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα για τον ΑΣ Γιάννενα.
Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου πανηγύρισε ο ΑΓΣΙ που επικράτησε με 3-2 του ΓΑΣ στο τάι μπρέικ σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Γεράσιμου Δίβαρη.
Σε απολογία κλήθηκε η Παναχαϊκή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που πραγματοποιήθηκε στις 10/2. Επίσης και ο Νέστωρας με τον Αντρέι Κράβαρικ προπονητή του συλλόγου και τον αθλητή Άγγελο Αγγελή, για τα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.
Την τρίτη της νίκη στον Γ όμιλο της Α2 ανδρών σημείωσε η ΕΑ Λάρισας, χωρίς ωστόσο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο την ζημιά την έκανε στον Μακεδονικό του οποίου επιβλήθηκε με 3-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Σπουδαία νίκη πήρε στο κλειστό του ΕΑΚ Νεάπολης η ομάδα ανδρών βόλεϊ του Μακεδονικού, που επιβλήθηκε με 3-1 σετ του ΑΣ Γιάννενα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Γ΄ομίλου Α2 ανδρών 2015-16:
Με χαμόγελα, διάθεση για δουλειά, αισιοδοξία και πίστη για μια καλή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν την προετοιμασία τους γυναίκες και άνδρες του «Γιάννενα ΑΣ» που εφέτος θα δώσουν τον αγώνα τους και θα εκπροσωπήσουν την πόλη των Ιωαννίνων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ