1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ε.Α.Π.
Αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του συλλόγου της Ε.Α.Πατρών προκαλεί η απόφαση της υπηρεσιακής διοίκησης Πρωτοδικείου να μην κατεβάσει την ανδρική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.
Μία ακόμα δυσάρεστη πληροφορίες έχει θορυβήσει τις τελευταίες ώρες τον κόσμο του βόλεϊ στην Πάτρα.
Η ΕΑΠ έγινε η τρίτη ομάδα της Πατρας που υποβιβάστηκε από την Α2 και άφησε την πόλη με την τεράστια ιστορία στο άθλημα χωρίς ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες τη νέα σεζόν.
Μια φωτογραφία του 1930 που κουβαλά μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Τάσος Σταθόπουλος στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 11/1 η ΕΑΠ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κορδό και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ από τον Σταύρο Σταματόπουλο.
Ο ΑΟ Αιγιαλέων νίκησε εκτός έδρας με 3-0 σετ την ΕΑ Πατρών και προκρίθηκε στην 2η αγωνιστική της Α' φάσης του κυπέλλου ανδρών.
H κρίση στα τμήματα βόλεϊ της Ε.Α.Πατρών καλά κρατεί, τα προβλήματα δεν επιλύονται όπως είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος Ανδρέας Πατούχας.
Με τέσσερις ξένους στη σύνθεση της ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς νίκησε με 3-0 σετ την ΕΑ Πατρών στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά που διοργανώνει η πατρινή ομάδα στη μνήμη του παράγοντα της Γιώργου Κόζη και πατέρα του Δημήτρη που αγωνίζεται.
Με πρωταγωνιστές τους δύο 17χρονους ακραίους του, τον νεοαποκτηθέντα πατρινό Αλέξανδρο Ράπτη και τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ηρακλή με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει η ΕΑ Πατρών και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του παράγοντα της πατρινής ομάδας Γιώργου Κόζη.
Τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή Πετοσφαίριση και την Κηφισιά θα φιλοξενήσει στην Πάτρα η Ε.Α.Π. το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, στο τουρνουά που διοργανώνει ο πατρινός σύλλογος στην του παλιού αθλητή και παράγοντα της Ε.Α.Π. Γιώργου Κόζη που είναι και συγγενής του λίμπερο της Ε.Α.Π. του Δημήτρη Κόζη.
Τέσσερις ομάδες που φέτος θα συμμετάσχουν στην Α2 Εθνική, μπαίνουν σε περίοδο φιλικών αγώνων από την εβδομάδα που διανύουμε. Ο λόγος για τις ΕΑΠ, Παναχαϊκή, ΑΟ Αιγιαλέων και Ολυμπιάδα.
Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Τάκης Αντωνόπουλος που βρέθηκε στο Αντίρριο με αφορμή τους αγώνες του τουρνουά μπιτς βόλεϊ της κατηγορίας Masters μίλησε για τις εξελίξεις στο πατρινό βόλεϊ, την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την πτώση της Παναχαϊκής και την δυναμική παρουσία της Ολυμπιάδας. Φυσικά αναφέρθηκε και στο Masters της Ναυπακτίας:
Ο προπονητής του βόλεϊ και συνεργάτης της ΕΟΠΕ Άρης Αγγελόπουλος κατάγεται από το Αντίρριο και για πολλά χρόνια υποστήριζε πως στην όμορφη παραλία της ιδιαίτερης πατρίδας του θα μπορούσε να γίνουν σπουδαία τουρνουά.
Βαρύ πένθος και μεγάλη απώλεια για δύο ανθρώπους του αθλητισμού της Πάτρας. Τον Τάκη Αντωνόπουλο, αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ και το μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΠΕΠ, Αρη Αντωνόπουλο, που έχασαν την αγαπημένη τους μητέρα Αθηνά, η οποία «έφυγε» στα 89 της χρόνια.
Σελίδα 1 από 16

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ