1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2017 14:38

Κλότσκο προς Ηρακλή Χαλκίδας: «Το να εξαπατάτε ανθρώπους δεν είναι αποδεκτό»

Με επιστολή του ο Ουκρανός ακραίος Κίριλ Κλότσκο που αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον Ηρακλή Χαλκίδας, γνωστοποιεί πως ο σύλλογος του χρωστάει αρκετά χρήματα από το περσινό συμβόλαιο του.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο πρόεδρος της ομάδας δεν του δίνει απαντήσεις, τονίζει πως θα αναγκαστεί να προβεί στη CEV για τα δεδουλευμένα του και καταλήγει: «Το να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τους πήρατε να εργαστούν και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους (να μείνει η ομάδα στην Α1) στην χώρα μου δεν είναι αποδεχτό».

Αναλυτικά:

Γεια σας. Θέλω απλά να επιβεβαιώσω τα λόγια του πρώην συμπαίκτη μου (εννοεί τον Joseph Cuevas). Εξαιτίας αυτής της κατάστασης ήδη νιώθω αρκετά κουρασμένος και δεν μπορώ απλά να βλέπω τον τρόπο που αυτοί απαντούν στις επιστολές του Κουέβας. Θέλω να επιβεβαιώσω ότι όλα όσα έγραψε, λέξη προς λέξη είναι η απόλυτη αλήθεια.

Μόνο που ο Τζόσεφ έφτασε προς το τέλος της περιόδου και εγώ ήμουν στην ομάδα από το ξεκίνημα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα τέτοια εμπειρία όπως σ΄ αυτήν την ομάδα. Για ολόκληρη την περίοδο, ο μισθός δεν πληρώθηκε πλήρως ούτε μια φορά.

Σ΄ ολόκληρη την περίοδο ήμουν αναγκασμένος να παρακαλάω για τα χρήματα μου. Σε απάντηση, όλα ήταν οπώς τα είπε ο Τζόσεφ νωρίτερα. Στο τέλος της περιόδου τους πρόσφερα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο έλεγα ότι ο σύλλογος Ηρακλής μου χρωστάει ένα τέτοιο πόσο και αναλαμβάνει να πληρώσει όλα τα χρέη κατά την διάρκεια του μήνα Ιούνιου, στο οποίο απάντησαν με την αποδοχή του εγγράφου, λέγοντας ότι θέλουν να το μεταφράσω και να το υπογράψω. Στο τέλος, δεν είδα αυτό το έγγραφο. Μετά από μακρές συνομιλίες, υποσχέθηκαν να πληρώσουν τα μισά χρήματα πριν την αναχώρηση μου. Για την ημέρα της αναχώρησης, μου έστειλαν με κούριερ ένα εισιτήριο και ένα ΄΄χαρτζηλίκι΄΄. Εκείνη την ημέρα, ο πρόεδρος δεν απαντούσε στις ερωτήσεις μου, απλά τις αγνόησε.

Είναι ήδη Αύγουστος και δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ από αυτούς και η ομάδα ήδη έχει αρχίσει να αποκτά νέους παίχτες. Άρα στις διακοπές μου είμαι πρέπει να μιλήσω με τους δικηγόρους μου, για να μαζέψουν τα σχετικά έγγραφα και να τα υποβάλουν στην CEV (ευρωπαϊκή συνομοσπονδία βόλεϊ) με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν τουλάχιστον να βγάλουν μια απόφαση για αυτό το ζήτημα. Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να υποβάλλω τα έγγραφα στην CEV στο τέλος. Ήλπιζα ότι αυτοί θα μου έλεγαν την αλήθεια, και τους πίστεψα. Αλλά όταν υπέγραψαν με ξένους παίχτες για την νέα περίοδο, εξαντλήθηκε η υπομονή μου. Το να ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που τους πήρατε να εργαστούν και ολοκλήρωσαν την αποστολή τους (να μείνει η ομάδα στην Α1) στην χώρα μου δεν είναι αποδεχτό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ