1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Κόροιβος Αμαλιάδας
Στην Καλαμάτα θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς για το 2023 στην κατηγορία κάτω των 22 ετών. Η διοργάνωση που ονομάστηκε VANGELIS KOUTOULEAS K22 FINALS προς τιμήν του Καλαματιανού Βαγγέλη Κουτουλέα που έφυγε από την ζωή τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο, θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley και είναι μία συνδιοργάνωση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Καλαμάτας.
Την επιθετική του ενίσχυση με τον Βασίλη Κανά ανακοίνωσε ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Ο 33 χρονος (1μ90) διαγώνιοςκαι ικανός σκόρερ που έχει παίξει σε Μεσολλόγι, Απόλλων Πατρών, Αιγιάλεων αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα της Ηλείας, η οποία αργά αλλά σταθερά «κτίζει» μια ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
Στον Κόροιβο Αμαλιάδας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Λιβαθηνός. Ο 44 χρονος «έφηβος» Πατρινός πασαδόρος που εχει περάσει από ΓΣ Λαμίας, ΕΑΠ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Κηφσιά, Αιγιαλέων και είναι 17 φορές διεθνής, δεν το βάζει κάτω και συμφώνησε να βοηθήσει το σύλλογο της Αμαλιάδας για δεύτερη χρονιά, ώστε να έχει μια καλή πορεία στην Α2 ανδρών.
Καταγγελία προς τον Δήμο Ήλιδας έστειλαν τα σωματεία ΑΣΑ Κόροιβος, Υπερίων, Υπερίων, Επειός και Ήλιδα, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να τους επιβάλλει χαράτσι στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, το οποίο εδώ και ένα και πλέον μήνα παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας.
O Ανδρέας Γκρουμούσας είναι άνθρωπος του αθλητισμού από παιδάκι. Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία, όταν έχεις να κάνεις με την παγκόσμια πανδημία. Ο έμπειρος λοιπόν τεχνικός, έδωσε τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό, και περιγράφει σήμερα στην «Πατρίς της Δευτέρας», πώς βίωσε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Σε πολύ μεγάλη βραδιά ο Κόροιβος Αμαλιάδας έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε με 0-3 (23-25, 20-25, 22-25) του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 7η αγωνιστική του Α2 υποομίλου της Α2 ανδρών, η οποία ηταν και το φινάλε του πρώτου γύρου.
Η Ολυμπιάδα Πάτρας κατέκτησε τον τίτλο στο 2ο τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» που έγινε στο γυμναστήριο της παραλίας στην Καλαμάτα με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων της Πελοποννήσου που προετοιμάζονται σε εντατικούς ρυθμούς για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών που αρχίζει σε δύο εβδομάδες.
Οι δυσκολίες και τα προβλήματα όχι μόνο δεν πτοούν τους υπηρέτες του βόλεϊ στον Κόροιβο Αμαλιάδας αλλά και τους πεισμώνουν για να συνεχίσουν με μεγάλη δύναμη.
Ο Κόροιβος έκλεισε ένα μήνα προετοιμασίας και ο προπονητής Ανδρέας Γκρουμούσας μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας, το αν θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα, εφόσον έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά και τη δυναμικότητα του Α΄ Ομίλου.
Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου οι ακαδημίες του Κοροίβου θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Με ανακοίνωσή του, ο Κόροιβος Αμαλιάδας διαμαρτύρεται για τις συνθήκες που βρήκε στη Λαμία όπου έδωσε τη μάχη του στα πλέι άουτ της Α2 ανδρών. Μιλάει για μια κάκιστη διοργάνωση και ένα πελατειακό τουρνουά με πολλά διαιτητικά λάθη. Τονίζει ότι η ΕΟΠΕ δεν ασχολήθηκε με την διοργάνωση, ενώ από τα πυρά δεν γλίτωσε και ο παρατηρητής Βασίλης Ράπτης.
Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο Μετς στο ντεμπούτο του Νίκου Ζαλμά στο πάγκο της «Ενωσης».
Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Κόροιβος ο οποίος επικράτησε στην Πάτρα της ΕΑΠ με 3-0 περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα της Αμαλιάδας μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα περιθώρια στους Πατρινούς να πιστέψουν πως μπορουν να πάρουν τη νίκη.
Σπουδαία εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο πήρε η νεανική ομάδα της Ε.Α.Π., επιστρέφοντας στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 σετ εκτός έδρας στην Αμαλιάδα επί τουΑ.Σ.Α. Κοροίβου, για την 8η αγωνιστική της Α2 ανδρών.
Σελίδα 1 από 12

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ