1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου
Ο.Π.Ε.ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Μανώλης Κουτρουμπάκης (Κ – ΣΦΠ Χανίων).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Γιώργος Μπονατάκης (Π), Βασίλης Φίλος (Π), Γιάννης Ξυλούρης (Δ), Κώστας Μαρκίδης (Κ), Ιάκωβος Διαμαντάκης (Κ), Μανώλης Χνάρης (Α), Γιώργος Λαδάκης (Α – Λ), Γιάννης Καραμιχάλης (Α – Λ), Μιχάλης Παταράκης (Α – Δ), Στέλιος Γαλανάκης (Λ), Βαγγέλης Σιμάκης (Κ), Κυριάκος Κανακάξης (Π), Δανιήλ Μαστροράκης (Α), Δημήτρης Μπαραδάκης (Κ).

ΕΦΥΓΑΝ: Νίκος Κατσικάς (Λ – Απόλλων Καλαμαριάς)

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Γιώργος Μπονατάκης (Π), Βασίλης Φίλος (Π), Γιάννης Ξυλούρης (Δ), Κώστας Μαρκίδης (Κ), Ιάκωβος Διαμαντάκης (Κ), Μανώλης Χνάρης (Α), Γιώργος Λαδάκης (Α – Λ), Γιάννης Καραμιχάλης (Α – Λ), Μιχάλης Παταράκης (Α – Δ), Στέλιος Γαλανάκης (Λ), Βαγγέλης Σιμάκης (Κ), Κυριάκος Κανακάξης (Π), Δανιήλ Μαστροράκης (Α), Δημήτρης Μπαραδάκης (Κ), Νίκος Κατσικάς (Λ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιώργος Μπουρμπάκης (ανανέωσε)
Την δεύτερη νίκη νίκη της στον όμιλο Α1 της Α2 ανδρών σημείωσε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 του ΟΠΕΡ στο Ρέθμυνο και με 7 βαθμούς βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Ο ΟΦΗ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στην Α2 ανδρών αφού πέρασε από το Ρέθυμνο με 3-0 (25-19, 25-21, 25-21). Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη έκανε το 3Χ3 κερδίζοντας εύκολα τον ΟΠΕΡεθύμνου στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.
Χωρίς τον αγώνα του ΟΠΕ Ρεθύμνου με την Καλαμάτα 80 θα διεξαχεί η πρώτη αγωνιστική της Α2 ανδρών.
Με ριζική ανανέωση θα παρουσιαστεί ο ΟΠΕΡ στην Α2 ανδρών. Η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε τις 11 μεταγραφές της για τη νέα σεζόν.
Επιτυχές ήταν το πέρασμα του ΟΠ Ρεθύμνου από την έδρα της Πολιτείας, την οποία και νίκησε με 3-1 και βρίσκεται ισόβαθμος στη 3η θέση με τον Μίλωνα στους 29 βαθμούς.
Ο Ιωνικός έκανε την έκπληξη στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών, καθώς επικράτησε με 3-1 του ΟΠΕΡ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Με τους παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής και τον κόσμο να σπρώχνει την ομάδα η Ροδίων Άθλησις πήρε τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΠΕΡ για τον Α ομιλο της α2 ανδρών.
Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Α΄ομίλου Α2 ανδρών 2015-16:
Αδιαμφισβήτητα η περυσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για την ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου και μερίδιο στην επιτυχία – πέρα από τους αθλητές – έχει και ο τεχνικός της ομάδας, Μανόλης Πρασανάκης. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση του συλλόγου του έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας για δεύτερη σερί χρονιά, όπου και πάλι ο στόχος και η φιλοσοφία παραμένουν ίδιοι.
Στο... παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκεται από την Δευτέρα η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, η οποία υπό τις οδηγίες του προπονητή, Θανάση Τζαφέρη, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την συμμετοχής της στην Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ο Μανώλης Πρασανάκης θα συνεχίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΟΠΕΡ. Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία ο Ηρακλειώτης τεχνικός ανακοινώθηκε οτι θα παραμείνει.
Ακόμα 6 μεταγραφές ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα του ΟΠΕΡ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί αν όψει της νέας περιόδου.
Τους Νίκο Ζουπάνη και Γιώργο Κοτσιλιάνο αποχαιρετά ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τους παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ της ομάδας. 
Την έναρξη συνεργασίας με τον Νεκτάριο Νικάκη για τη θέση του τεχνικού συμβούλου ανακοινώνει ο ΟΠΕ Ρεθύμνου. 
Σελίδα 1 από 13

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ