1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Γ.Σ.Απόλλων Σμύρνης
Καλές εντυπώσεις άφησε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο χθεσινό φιλικό με τον Πανερυθραϊκό. Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας.
Χορηγούς και χρηματοδότες αναζητά ο πρόεδρος  του Απόλλωνα Σμύρνης Παναγιώτης Κατάβελος, κι αν δεν βρει θα αναστείλει τη λειτουργία του τμήματος ανδρών.
Εντυπωσιακός ο Απόλλωνας στο κλειστό της Ριζούπολης, επικράτησε μετά από ανατροπή-θρίλερ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Α2 υποομίλου της Α2 ανδρών του ΑΣ Κέρκης με 3-2, αν και έχανε με 0-2.
Σε πολύ μεγάλη βραδιά ο Κόροιβος Αμαλιάδας έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε με 0-3 (23-25, 20-25, 22-25) του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 7η αγωνιστική του Α2 υποομίλου της Α2 ανδρών, η οποία ηταν και το φινάλε του πρώτου γύρου.
Η GenerationX του Απόλλωνα Σμύρνης… αντεπιτίθεται.. Πέρυσι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου,έχοντας επτά παίκτες στο ρόστερ της ηλικίας μεταξύ 17 έως 21 ετών, έκανε την κατηγορία (Α2) να «παραμιλά» φτάνοντας ένα βήμα μακριά από τον προβιβασμό στη Volley League, συμμετέχοντας στον τελικό του Final Four του Νότου ενάντια στην πρωταθλήτρια (τελικώς) ΑΕΚ. Φέτος ακόμη πιο νεανική και υπό την καθοδήγηση για τρίτη συνεχόμενη σεζόν του πολύπειρου Τάσου Κουμπλή έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει εκ νέου!
Σε δυνατό φιλικό που έγινε στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης του Τάσου Κουμπλή νίκησε με 3-0 σετ την Ροδίων Άθλησις. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, Α΄ και Β΄ όμιλο που θα αρχίσει σε δύο εβδομάδες. Ο Σπύρος Γκολίτσης δοκίμασε πολλά σχήματα στην ομάδα του δίνοντας σε πολλούς παίκτες την ευκαιρία να αγωνιστούν.
Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών τους μπαίνουν οι ομάδες του Α΄και του Β΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα, έδωσε φιλικό αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη και επικράτησε με 3-0 (25-18, 25-21, 25-20). Παίχτηκε και ένα σετ τάι μπρέικ που επίσης νίκησε με 15-12.
Οι προσκλήσεις που έκανε η Ροδίων Άθλησις σε ομάδες του κέντρου αλλά και της περιφέρειας για να ταξιδέψουν στη Ρόδο για φιλικούς αγώνες δεν ευωδόθηκαν κι έτσι οι ροδίτες έκλεισαν δύο δυνατά φιλικά με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα στην Αθήνα.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Β΄ημιτελικό «Δημήτρης Καλαϊτζής» που διοργανώνει η ομάδα της Ριζούπολης στη μνήμη του «Δημήτρη Καλαϊτζή».
Η επιτυχημένη συνταγή του Τάσου Κουμπλή στον Γ.Σ.Απόλλων Σμύρνης συνεχίζεται και τη σεζόν 2018-19 με την δημιουργία νέας ομάδας όχι μόνο στο ρόστερ αλλά και στο μέσο όρο ηλικίας.
Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του δικού του «Μίμη» ο Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης διοργανώνει το σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου  στη Ριζούπολη το 1ο τουρνουά με την επωνυμία «Δημήτρης Καλαϊτζής», στο οποίο θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες της Volley League, η Κηφισιά, ο Ηρακλής Χαλκίδας και ο Παναθηναϊκός.
Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι 27 Ιουλίου από τις 08.30 μέχρι 15.00 ο Απόλλων Σμύρνης διοργανώνει καμπ με προγράμματα αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων για παιδιά 6 μέχρι 12 ετών.
Ο έμπειρος τεχνικός συζητά με την ομάδα των βορείων προαστείων.
Ο Τάσος Κουμπλής, προπονητής στον Απόλλωνα Σμύρνης για δεύτερη σερί σεζόν, είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση του βόλεϊ. Για να το καταλάβει κανείς αρκεί, βεβαίως, μια ματιά στο παλμαρέ του, αλλά και μια συζήτηση μαζί του.
Σελίδα 1 από 9

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ