1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Λήμνος Sports Club
ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Γιάννη Μαυρουδής (Δ – Παπάδος Γέρας), Δημήτρης Αμαξόπουλος (Π – Ορεστιάδα), Παναγιώτης Μαμαλίνγκας (Κ – Ορεστιάδα).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Σωτήρης Μελάς (Α-Δ), Κώστας Ναλμπάντης (Α), Απόστολος Ναλμπάντης (Προπονητής - Κ), Σάββας Περτσέλης (Π), Αλέξης Αλεξάκης Αλέξης (Α-Δ), Άγγελος Φωτιάδης (Λ), Ηρακλής Παρασχάκης (Κ), Γιώργος Χλαπάτσος (Α), Τάσος Δεληγιάννης (Α), Χάρης Αλεξάκης (Α).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ:

ΕΦΥΓΑΝ: Τερνιώτης Αντώνης (Κ).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Σωτήρης Μελάς (Α-Δ), Κώστας Ναλμπάντης (Α), Απόστολος Ναλμπάντης (Προπονητής - Κ), Σάββας Περτσέλης (Π), Αλέξης Αλεξάκης (Α-Δ), Άγγελος Φωτιάδης (Λ), Ηρακλής Παρασχάκης (Κ), Γιώργος Χλαπάτσος (Α), Αντώνης Τερνιώτης (Κ), Τάσος Δεληγιάννης, Χάρης Αλεξάκης (Α).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Απόστολος Ναλπάντης (στη θέση του Σωτήρη Μελά. Στα μπαράζ ανόδου προπονητής ήταν ο Άκης Φλαούνας).
Μετά τον Ανδρέα Ανδρεάδη και τον Αλέκο Λεώνη άλλος ένας μεγάλος του ελληνικού βόλεϊ δίνει τη μάχη με τον κορονοϊό και η σκέψη όλων μας είναι στο πλευρό του στο κρεβάτι του πόνου.
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Ποιος να το περίμενε πως δυο χρόνια μετά την απώλεια του Νίκου Σαμαρά, η οικογένεια του θα συνέχιζε να ταλαιπωρείται από τους παράγοντες του Εθνικού και οι δυο πλευρές να αντιδικούν στις δικαστικές αίθουσες. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τυχάλα  στο SPORTSFEED
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι η εκδήλωση απονομής των βραβείων Novasports. Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και η πρώην ακραία των Βριλησσίων και νυν της Λοκομοτίβ Μπακού, Εύα Χαντάβα δεν μπορούσαν να παρευρεθούν εκδήλωση για να πάρουν τα βραβείο του παίκτη της περσινής σεζόν. Αντίθετα τόσο η ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά, όσο και ο... ρούκι, Δημήτρης Χατζόπουλος.
Ξέφυγαν τα Χανιά στην κορυφή του Α ομίλου της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή επικράτησε με 3-1 της Ρωσίων Άθλησης και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ του ΟΠΕΡ και της Κυζίκου. Μετά από μεγάλο ντέρμπι η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε με 3-2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το τριήμερο 29-30/11, 1/12
Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων:
Δείτε το πρόγραμα και τους διαιτητές για το σαββαροκύριακο 22-23 Νοεμβρίου
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κλήρωση της Α2 Ανδρών, με το ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΣΠΑ Καρδίτσας να ξεχωρίζει στην πρώτη αγωνιστική του Γ ομίλου.
Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και επρόσωπος της Δραπετσώνας, Γιώργος Κογκαλίδης μίλησε στο volleynews.gr μετά την κλήρωση της Α2 ανδρών, εξαπολύοντας επίθεση με σκλήρά λόγια κατά της ΕΟΠΕ.
Με μια ανακοίνωσή της, η ΕΟΠΕ μιλάει για την Pre - League που δεν έγινε, τόνιζει ότι στηρίζει τις προσπάθειες των σωματείων για την επιβίωσή τους και ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 31/7 οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν να αγωνιστούν σε χαμηλότερη κατηγορία.
Απάντηση στα λεγόμενα του ΟΠΕΡ επιχειρεί να δώσει ο Πανερυθραϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο. 
Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση των ομίλων της Α2 ανδρών, ο ΟΠΕΡ επιτείθεται στις ομάδες της Αττικής και ιδιαίτερα τον Πανερυθραϊκό για την στάση που κρατούν.
Σελίδα 1 από 10

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ