1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ε.Γ.Σ.Ζαφειράκης Νάουσας

Ε.Γ.Σ.ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Παύλος Ορδουλίδης (Α-Δ – Κοζάνη), Αντώνης Κουμπάκης (Κ – Αριστοτέλης Σκύδρας), Δημήτρης Άτσης (Λ-Α – εκτός δράσης)

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ: Γιάννης Αποστόλου (Π), Γιώργος Σιπιτάνος (Π – Α), Σάκης Προύσαλης (Α-Λ), Δημήτρης Βαρθολομαίος (Α), Δημήτρης Ράπτης (Α), Γιώργος Τσίρης (Κ), Στάθης Μάγγος (Κ), Βαγγέλης Ανδρέου (Δ), Σάκης Λαφάρας (Δ), Γιώργος Τουντζιάρης (Κ).

ΕΦΥΓΑΝ:

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Γιάννης Αποστόλου (Π), Γιώργος Σιπιτάνος (Π – Α), Σάκης Προύσαλης (Α-Λ), Δημήτρης Βαρθολομαίος (Α), Δημήτρης Ράπτης (Α), Γιώργος Τσίρης (Κ), Στάθης Μάγγος (Κ), Βαγγέλης Ανδρέου (Δ), Σάκης Λαφάρας (Δ), Γιώργος Τουντζιάρης (Κ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Γιώργος Σιπιτάνος (ανανέωσε).

Ανακοίνωση-διάψευση για πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας αλλά και ορισμένες αλλαγές που προέκυψαν  στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού, εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας.
Πολύ δυνατός και αποφασιστικός ο Βότσης, «τορπίλισε» 3-1 την απρόβλεπτη ΧΑΝΘ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, έφτασε τους 19 βαθμούς και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για αποφυγή των πλέι άουτ.
Ο Ολυμπιακός αν και δεν «άδειος» ψυχολογικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στις Σέρρες, έφθασε κοντά στην ήττα από τη Θέτιδα στο «Μελίνα Μερκούρη», όμως κατάφερε να κάνει το «1-0» που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τους τελικούς.
Εκτός Α2 Ανδρών βρίσκεται πλέον ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.  Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
Ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε από την αθλητική δικαστή για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη. Την ίδια στιγμή ο Έφορος του Ζαφειράκη Θεόδωρος Βαρθολομαίος και ο αθλητής της ομάδας Αθανάσιος Λαφαρας δέχθηκαν μεγάλες ποινές για την συμπεριφορά του στους διαιτητές του αγώνα απέναντι στον Πιερικό.
Τρεις ήταν οι κερδισμένοι της ημέρας για την Α2 ανδρών. Ο ένας ήταν ο ΟΠΕΡ που νίκησε την Δραπετσώνα με 3-1 και αργότερα είδε τον Εθνικό να νικά την Κύζικο και να του δίνει την ευκαιρία να περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Α ομίλου. Αντίθετα η Δραπετσώνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού μετά και τη νίκη της Ροδίων Άθλησης με 3-0 απέναντι στα Ναυπηγεία. Νίκη παραμονής σημείωσε και ο Ερμής Πατρών για τον Β όμιλο.
Ξεκινά η 17η αγωνιστική για την Α2 ανδρών και οι πρωτοπόροι του Α ομίλου έχουν δύσκολες αναμετρήσεις. Τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον επικίνδυνο Μίλωνα, ενώ η Κύζικος φιλοξενείται από τον Εθνικό Πειραιώς. Εν τω μεταξύ, το τρίτο Ρέθυμνο κοντράρεται με την Δραπετσώνα που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε εύκολα την Αργυρούπολη 3-0, ενώ χωρίς αγώνα πήρε το τρίποντο ο ΣΦΠ Χανίων και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Α2 ανδρών στον Α΄όμιλο.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές  όλων των κατηγοριών, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος από 4 ως 11 Φεβρουαρίου.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Εύκολες νίκες των Πανερυθραϊκού και Παναχαϊκής περιείχε η αγωνιστική ημέρα στην Α2 κατηγορία των ανδρών, ενώ παρά την απώλεια βαθμού του Ηρακλή κόντρα στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, νίκη στο τάι μπρέικ πήρε και η Νίκη Αιγινίου, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να μειώσει καθόλου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Γηραιό. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου:
Εύκολα ή δύσκολα σημείωσαν νίκες οι πρωτοπόροι της Α2 ανδρών.
Τρεις αγώνες περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για την Α2 Ανδρών. Στον δεύτερο όμιλο ο Πανερυθραϊκός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στα τελευταία Ιωάννινα. 
Σελίδα 1 από 11

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ