1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Ταταύλα

ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ 2013-14

ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Κώστας Αργυρακάκης (Α – Μεταμόρφωση), Γεράσιμος Πουλής (Κ – Απόλλων), Μπάμπης Μουσικάς (Λ - Εσπερος Καλλιθέας), Σταύρος Παυλόπουλος (Π – Γέρακας), Ανδρέας Τζουμελέας (Κ – Εθνικός Πειραιά).

ΜΕΝΟΥΝ: Βασίλης Μωραϊτης (Π), Στάθης Χανδρινός (Λ – θα έχει και καθήκοντα μάνατζερ), Αλέξανδρος Κυρίτσης (Α - Νέοι Βύρωνος), Γιάννης Καλογερόπουλος (Κ - Ιωνικός Ν.Φ.), Μιχάλης Σκουτέλης (Δ-Α), Κωνσταντίνος Κώτσης (Κ), Γιάννης Λοράνδος (Α-Δ), Αντώνης Αργυρακάκης (Α-Λ), Παναγιώτης Ρομπότσης (Κ-Δ).

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ:

ΦΕΥΓΟΥΝ: Ηλίας Καρράς (Κ - Παμβοχαϊκός), Αλέξανδρος Κυρίτσης (Α), Γιάννης Καλογερόπουλος (Κ - Ιωνικός Ν.Φ.), Μιχάλης Μανιάτης (Π - Παλλήνη), Αριστείδης Χατζηκάλφας (Α - ΟΦΗ).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Ηλίας Καρράς (Κ - Παμβοχαϊκός), Βασίλης Μωραϊτης (Π), Στάθης Χανδρινός (Λ), Αλέξανδρος Κυρίτσης (Α), Γιάννης Καλογερόπουλος (Κ), Μιχάλης Σκουτέλης (Δ-Α), Κωνσταντίνος Κώτσης (Κ), Μιχάλης Μανιάτης (Π), Αριστείδης Χατζηκάλφας (Α), Γιάννης Λοράνδος (Α-Δ), Αντώνης Αργυρακάκης (Α-Λ), Παναγιώτης Ρομπότσης (Κ-Δ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Μάκης Αρέτας (ανανέωσε).

 

 

 

 

ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. 2012-13
Φ. ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2011-12
7. Ηλίας Καρράς ΕΛΛ 18/01/1989 2.07 Κεντρικός Πανερυθραϊκός 
10. Βασίλης Μωραϊτης ΕΛΛ 24/05/1980 1.75 Πασαδόρος Πέραμα
13. Στάθης Χανδρινός  ΕΛΛ 01/01/1971 1.84 Λίμπερο ΑΕΚ
8. Αλέξανδρος Κυρίτσης  ΕΛΛ 26/06/1984 1.84 Ακραίος Πανιώνιος
4. Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΛΛ 17/05/1984 1.94 Κεντρικός Γκράβα
17. Μιχάλης Σκουτέλης  ΕΛΛ 26/12/1980 1.85 Διαγώνιος-Ακραίος ΑΟΝ Αργυρούπολης
3. Κωνσταντίνος Κώτσης  ΕΛΛ 04/04/1980 1.87 Κεντρικός Ταταύλα
6. Μιχάλης Μανιάτης ΕΛΛ 12/08/1981 1.92 Πασαδόρος Ταταύλα
16. Αριστείδης Χατζηκάλφας ΕΛΛ 27/07/1978 1.87 Ακραίος Ταταύλα
9. Γιάννης Λοράνδος  ΕΛΛ 05/10/1986 1.93 Ακραίος - Διαγώνιος Ταταύλα
18. Αντώνης Αργυρακάκης ΕΛΛ 13/09/1978 1.86 Ακραίος - Λίμπερο Ταταύλα
11. Παναγιώτης Ρομπότσης ΕΛΛ 27/11/1979 1.95 Διαγώνιος - Κεντρικός Ταταύλα
Προπονητής: Μάκης Αρέτας
Β΄προπονητής:
Γενικός Αρχηγός:
Τιμ μάνατζερ: Δημήτρης Πάνου
Website: www.tatavlasc.gr
ΕΦΥΓΑΝ: Γρηγόρης Τραπεζουντίδης (Α), Γιώργος Στέφος (Π), Ανδρέας Μανούσος (Κ), Γιώργος Αλεξανδρόπουλος (Α), Νίκος Δημόπουλος (Δ-Α).
Ξεκινά η 17η αγωνιστική για την Α2 ανδρών και οι πρωτοπόροι του Α ομίλου έχουν δύσκολες αναμετρήσεις. Τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον επικίνδυνο Μίλωνα, ενώ η Κύζικος φιλοξενείται από τον Εθνικό Πειραιώς. Εν τω μεταξύ, το τρίτο Ρέθυμνο κοντράρεται με την Δραπετσώνα που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.
Η μέρα της Α2 ανδρών ξεκίνησε με τη νίκη του ΟΠΕΡ απέναντι στον Εθνικό. Για τον δεύτερο όμιλο η Καλαμάτα 80 νίκησε τη Φθία και η Παναχαϊκή πέρασε και από την Αμαλιάδα με κεκτημένη ταχύτητα  από την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο κύπελλο. Σημαντική νίκη όμως σημείωσε και ο Ζαφειράκης στον Γ όμιλο καθώς παίζει τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου
Ο Ηρακλής... διέλυσε τον Πιερικό στον αγώνα για τον τρίτο όμιλο της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον πρώτο όμιλο ο ΟΠΕΡ στάθηκε τυχερός που την ημέρα που έλλειψαν ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης έπαιξε με τα αδύναμα Ελληνικά Ναυπηγεία. Κρίσιμο ωστόσο ήταν το πρώτο σετ. Στον δεύτερο όμιλο η Ολυμπιάδα σημείωσε μεγάλη ανατροπή από το 2-0 στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Στο τέλος είχαμε και μια μικρή ένταση με τους παίκτες του Κοροίβου να διαμαρτύρονται για σφυρίγματα.
Η Κύζικος επικράτησε με 3-2 της Δραπετσώνας, αλλά είχε νέα απώλεια βαθμού για να πέσει στην τρίτη θέση του Α ομίλου στην Α2 ανδρών. Εκεί στην κορυφή συνεχίζει ο ΣΦΠ Χανίων που πέτυχε ένα... δύσκολο 3-0 κόντρα στην μαχητική Αργυρούπολη. Σημαντικό τρίποντο πήρε και ο ΟΠΕΡ στην Κυψέλη απέναντι στον Πανελλήνιο.Στον Β όμιλο, η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα 80 και ο Πανερυθραϊκός πήραν τη νίκη με 3-0. Στον Γ όμιλο ο Ηρακλής πέρασε και από τη δύσκολη έδρα της ΑΕ Κομοτηνής, ενώ η Νίκη Αιγινίου διέλυσε τον Πήγασο. Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στην Κατερίνη όπου η Ελπίδα νίκησε τον Πιερικό με 3-2.
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι η εκδήλωση απονομής των βραβείων Novasports. Ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και η πρώην ακραία των Βριλησσίων και νυν της Λοκομοτίβ Μπακού, Εύα Χαντάβα δεν μπορούσαν να παρευρεθούν εκδήλωση για να πάρουν τα βραβείο του παίκτη της περσινής σεζόν. Αντίθετα τόσο η ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά, όσο και ο... ρούκι, Δημήτρης Χατζόπουλος.
Ξέφυγαν τα Χανιά στην κορυφή του Α ομίλου της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή επικράτησε με 3-1 της Ρωσίων Άθλησης και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ του ΟΠΕΡ και της Κυζίκου. Μετά από μεγάλο ντέρμπι η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε με 3-2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων για το τριήμερο 29-30/11, 1/12
Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων:
Δείτε το πρόγραμα και τους διαιτητές για το σαββαροκύριακο 22-23 Νοεμβρίου
Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και επρόσωπος της Δραπετσώνας, Γιώργος Κογκαλίδης μίλησε στο volleynews.gr μετά την κλήρωση της Α2 ανδρών, εξαπολύοντας επίθεση με σκλήρά λόγια κατά της ΕΟΠΕ.
Με μια ανακοίνωσή της, η ΕΟΠΕ μιλάει για την Pre - League που δεν έγινε, τόνιζει ότι στηρίζει τις προσπάθειες των σωματείων για την επιβίωσή τους και ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 31/7 οι ομάδες μπορούν να επιλέξουν να αγωνιστούν σε χαμηλότερη κατηγορία.
Απάντηση στα λεγόμενα του ΟΠΕΡ επιχειρεί να δώσει ο Πανερυθραϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο. 
Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση των ομίλων της Α2 ανδρών, ο ΟΠΕΡ επιτείθεται στις ομάδες της Αττικής και ιδιαίτερα τον Πανερυθραϊκό για την στάση που κρατούν.
Σελίδα 1 από 8

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ