1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Σ.Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
IΩΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 2013-14

ΗΡΘΑΝ: Στράτος Βαρδής (Κ – Νέα Πέραμος), Νίκος Σπυρέας (Δ – Πέραμα), Βίκτωρας Παντόπουλος (Λ – Εθνικός Πειραιώς), Γιάννης Καλογερόπουλος (Κ – Ταταύλα).

ΕΜΕΙΝΑΝ: Νίκος Νικητάκης (Α), Δημήτρης Πατσιαλής (Δ), Τάκης Ηλιόπουλος (Δ-Α και προπονητής), Γιάννης Τσιαμπάς (Κ), Γιώργος Μπουρατζής (Α), Ανδρέας Οικονόμου (Π), Γιάννης Κονταρής (Α), Γιάννης Ανεστόπουλος (Κ), Κωνσταντίνος Ζαγγανάς (Λ), Ευάγγελος Φιλιππαίος (Π), Γιάννης Μακρόπουλος (Α), Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος (Δ), Αλέξανδρος Γκιόκας (Α)

ΕΦΥΓΑΝ: Αλέξης Μεσσάλας (Κ - Κολλέγιο Αθηνών), Χαριδήμος Σαραντόπουλος (Π – Γαλάτσι), Νίκος Σχίζας (Λ – Αμάραντος).

ΟΜΑΔΑ 2012-13: Νίκος Νικητάκης (Α), Δημήτρης Πατσιαλής (Δ), Τάκης Ηλιόπουλος (Δ-Α και προπονητής), Γιάννης Τσιαμπάς (Κ), Γιώργος Μπουρατζής (Α), Ανδρέας Οικονόμου (Π), Γιάννης Κονταρής (Α), Γιάννης Ανεστόπουλος (Κ), Κωνσταντίνος Ζαγγανάς (Λ), Ευάγγελος Φιλιππαίος (Π), Γιάννης Μακρόπουλος (Α), Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος (Δ), Αλέξανδρος Γκιόκας (Α), Αλέξης Μεσσάλας (Κ), Χαριδήμος Σαραντόπουλος (Π), Νίκος Σχίζας (Λ).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 2013-14: Τάκης Ηλιόπουλος (παίκτης και προπονητής στη θέση του Κώστα Νικηφορίδη).

 

 

 

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 2012-13
Φ. ΑΘΛΗΤΗΣ ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΥΨΟΣ ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ 2011-12
  Νίκος Νικητάκης  ΕΛΛ     Ακραίος Α.Ε.Κ.
  Δημήτρης Πατσιαλής ΕΛΛ     Διαγώνιος Ο.Φ.Η.
  Αλέξης Μεσσάλας ΕΛΛ     Κεντρικός Κολέγιο Αθηνών
  Τάκης Ηλιόπουλος ΕΛΛ     Ακραίος-Διαγώνιος Οδυσσέας Αμαρουσίου
  Χαριδήμος Σαραντόπουλος  ΕΛΛ     Πασαδόρος Ιωνικός Ν.Φ.
  Γιάννης Τσιαμπάς  ΕΛΛ     Κεντρικός Ιωνικός Ν.Φ.
  Γιώργος Μπουρατζής  ΕΛΛ     Ακραίος Ιωνικός Ν.Φ.
  Νίκος Σχίζας  ΕΛΛ     Λίμπερο Ιωνικός Ν.Φ.
  Ανδρέας Οικονόμου  ΕΛΛ     Πασαδόρος Ιωνικός Ν.Φ.
  Γιάννης Κονταρής ΕΛΛ     Ακραίος Ιωνικός Ν.Φ.
  Γιάννης Ανεστόπουλος ΕΛΛ     Κεντρικός Ιωνικός Ν.Φ.
  Κωνσταντίνος Ζαγγανάς ΕΛΛ     Λίμπερο Ιωνικός Ν.Φ.
  Ευάγγελος Φιλιππαίος  ΕΛΛ     Πασαδόρος Ιωνικός Ν.Φ.
  Γιάννης Μακρόπουλος ΕΛΛ     Ακραίος Ιωνικός Ν.Φ.
  Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος ΕΛΛ     Διαγώνιος Ιωνικός Ν.Φ.
  Αλέξανδρος Γκιόκας ΕΛΛ     Ακραίος Ιωνικός Ν.Φ.
Προπονητής: Κώστας Νικηφορίδης (ανανέωσε)
Β΄προπονητής:
Γενικός Αρχηγός:
Τιμ μάνατζερ:
ΕΦΥΓΑΝ: Μιχάλης Κοτζαμπάσης (Α), Γιώργος Παπαστέλιος (Κ), Δημήτρης Ζιάβρας (Δ), Ευστράτιος Μανίτσας (Κ).
Η διοίκηση του Ιωνικού Ν.Φ. απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΑΕΚ για να παραχωρήσει το γυμναστήριο της Νίκου Τρυπιά για τους αγώνες της ανδρικής ομάδας της «Ενωσης» στο πρωτάθλημα Volley League.
Ναυάγησε και η περίπτωση του Σπόρτινγκ για έδρα της ομάδας βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ και το γυμναστήριο του Ιωνικού Ν.Φ. στη Νίκου Τρυπιά είναι η μοναδική επιλογή για έδρα της Ενωσης κατά την επιστροφή της στην Volley League.
Πολύ σημαντική νίκη σημείωσε το αντρικό βόλεϊ του Πανιώνιου απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α2 για τον πρώτο όμιλο του 2ου υποομίλου της κατηγορίας. Το συγκρότημα του Αργύρη Ψάρρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με το παιχνίδι να πηγαίνει στα 5 σετ και τελικά τον Ιστορικό να το κατακτά στα  πέντε σετ.
Με τον Αλέξανδρο Σαμπάνη πρωταγωνιστή, ο Εθνικός νίκησε με 3-0 τον Ιωνικό στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών.
Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο κλειστό του Μετς. Οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την διαθεσιμότητα του γηπέδου και αποφάσισαν να παίξουν άλλα δύο σετ, με την Ένωση να τα κερδίζει και αυτά.
Η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας της. Το Σάββατο στις 18.00 θα υποδεχθεί στο Μετς τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.
Δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ιωνικού με 3-0 (25-22, 25-22, 25-19) για την Α2 ανδρών.
Άλλη μια νίκη που τον κρατάει κοντά στην δεύτερη θέση του Α ομίλου της Α2 ανδρών σημείωσε ο Μίλωνας. Η ομάδα του Χρήστου Ντόζη επικράτησε με 3-1 του Ιωνικού για τη 14η αγωνιστική και συνεχίζει να απειλεί την δέυτερη Ροδίων Άθληση.
Ο Ιωνικός έκανε την έκπληξη στον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών, καθώς επικράτησε με 3-1 του ΟΠΕΡ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Εντυπωσιακή ήταν η νίκη που σημείωσε η Ροδίων Άθλησις στην Αθήνα απέναντι στον Ιωνικό καθώς πριν από λίγο επικράτησε με 3-0 στο ματς της 11ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Α2 ανδρών.
Δείτε σε βίντεο από τον Γιάννη Άμμαλο τους τελευταίους πόντους  της μεγάλης ανατροπής της Ροδίων Άθλησις στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.  
Σε ματς αυστηρώς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Ροδίων παιδεία, η Ροδίων Άθληση επικράτησε με 3-2 του Ιωνικού, παρυχαίνοντας μα μεγάλη ανατροπή στο τέλος.
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α2 ανδρών, ο νεοφώτιστος Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφιας, επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ.
Το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Α΄ομίλου Α2 ανδρών 2015-16:
Σελίδα 1 από 8

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ