1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2017 17:12

Στράντζαλης: «Ξεκάθαρος στόχος η άνοδος»

Πρωταθλήτρια στον 1ο υποόμιλο του Β’ ομίλου η Νίκη Αιγινίου (15 νίκες – 1 ήττα) αναζητά την επιστροφή της μετά από τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία.

«Από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο μας κι αυτό γιατί έχουμε ένα υγιή σύλλογο και όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας Θανάσης Στράντζαλης και συμπλήρωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία μας μέχρι τώρα καθώς συμμετείχαμε σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο με δύσκολα παιχνίδια κι αυτό μας βοήθησε. Ιδιαίτερα η μοναδική ήττα που κάναμε στην Ολυμπιάδα αποδείχθηκε πολύ χρήσιμη καθώς βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα».

Η Νίκη Αιγινίου συμμετείχε και πέρσι στο Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Ανδρών κι έχοντας την εμπειρία από την συγκεκριμένη διαδικασία ο έμπειρος τεχνικός τόνισε για τους αγώνες στη Λαμία:

«Σίγουρα είναι οι 4 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θα είναι ένα δύσκολο και επίπονο τριήμερο. Σε τέτοιου είδους διοργανώσεις χρειάζεται συγκέντρωση και υπομονή. Εμείς από την πλευρά μας θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμη για την συγκεκριμένη πρόκληση. Όλες οι ομάδες είναι κοντά, όλα τα ματς έχουν τη δική τους σημασία και δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αντίπαλο».

volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ