1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2017 15:03

Ψάρρας: «Φαβορί χωρίς υπεροψία»

Πήρε την πρώτη θέση στον 2ο υποόμιλο του Α’ ομίλου και την πρώτη θέση στο Ειδικό τουρνουά του Α’ ομίλου έχοντας το εντυπωσιακό ρεκόρ των 17 νικών σε 17 παιχνίδια με 51-3 σετ. Ο λόγος για τον Εθνικό Πειραιώς που θέλει να συνεχίσει ως το τέλος αυτή την ξέφρενη πορεία του εξασφαλίζοντας την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά τα τέλη της δεκαετίας του 80’.


«Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστούμε με υπεροψία. Το αντίθετο... Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με πολύ καλές και ανταγωνιστικές ομάδες», τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών Σάκης Ψάρρας και συμπλήρωσε: «Οπωσδήποτε τέτοιου είδους αγώνες έχουν τις ιδιαιτερότητες τους. Υπάρχουν τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια , όπου ρόλο θα παίξει η κούραση, η σωστή διαχείριση και το βάθος στον πάγκο κάθε ομάδας».

Ο κ. Ψάρρας τόνισε πως «Στόχος μας είναι η άνοδος στη volley league και γι’ αυτόν θα προσπαθήσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις» και συνέχισε: «Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Και τις τρεις ομάδες τις ξέρουμε πολύ καλά και θα τις αντιμετωπίσουμε με τον αντίστοιχο τρόπο την καθεμία».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ