1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-11-2016 01:09

Σερβίς στην Α2 ανδρών

Ξεκινά άλλο ένα πρωτάθλημα της Α2 ανδρών με την ιδιαιτερότητα των 4 υποομίλων στα πρότυπα της περσινής χρονιάς στις γυναίκες. Επίσης φέτος θα έχουμε περισσότερους κερδισμένους αφού υπάρχει και η πρόκριση στην Pre - League.
Στον πρώτο υποόμιλο του Α ομίλου, η αυλαία ανοίγει με τον ΟΦΗ που έκλεψε την παράσταση με τις μεταγραφές του το καλοκαίρι όταν και ανακοίνωσε τους Χατζηηλιάδη, Ίλιτς και Καπίρη να υποδέχεται το Μίλωνα που στόχο έχει να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Μαρκοπούλου που έχει έμπειρους αθλητές θα αντιμετωπίσει την Παλλήνη, που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην οποία διεκδίκησε την άνοδο. Δεν έχει πολλές αλλαγές , αφού έχασε το πασαδόρο Κατσαούνη και τον ακραίο Ψάρρη, ενώ επέστρεψαν ο πασαδόρος Λυκούργος Ρούσης, ο κεντρικός Κωνσταντίνος Κοντοδήμας και βέβαια ο Λίμπερο Αλέξανδρος Μπούρας.

Την Κυριακή ο Πανερυθραϊκός που παρουσιάζεται ενισχυμένος με Τοκάνη, Παπακυριάκου και Λιόντα παίζει με το νεοφώτιστο ΣΦΠ Χανίων.



Στoν 2ο υποόμιλο του Α ομίλου, η αυλαία ανοίγει με το Ροδίων που περσι έκανε μια αξιοζήλευτη εμφάνιση στην κατηγορία να υποδέχεται τον Πανιώνιο που θέλει να κάνει και φέτος μια καλή πορεία.

Επίσης ο ΑΟ Μυτιλήνης καλείται και φέτος να ξεπεράσει το εμπόδιο των πολλών μετακινήσεων και να μείνει στην κατηγορία. Βέβαια την πρώτη αγωνιστική παίζει εντός έδρας με την ομάδα της Δραπετσώνας που άμεσα επέστρεψε στην Α2, κατακτώντας το νταμπλ στην ΕΣΠΕΔΑ.

Νεοφώτιστος και νησιώτης είναι ο ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω που την πρώτη αγωνιστική θα βρει μπροστά του τον Απόλλωνα, οποίος κάνει μια νέα προσπάθεια με τον Τάσο Κουμπλή στο τιμόνι και αξιόλογο ρόστερ.


Στον πρώτο υποόμιλο του Β ομίλου, η δυνατή και φέτος Νίκη Αιγινίου που θα κάνει πρωταθλητισμό έχει δύσκολο ξεκίνημα αφού φιλοξενεί την Ελπίδα που έχει υψηλές προσδοκίες που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Ακόμα, δύο νεοφώτιστες ομάδες της επαρχείας ο ΣΠΑ Καρδίτσας και ο Πήγασος Κοζάνης θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την πρώτη νίκη.

Η ΕΑΠ που αναμένεται να έχει μια δεμένη αφού έχουν γίνει μόνο τρεις προσθήκες υποδέχεται την Ολυμπιάδα που είναι ενισχυμένη κυρίως με την απόκτηη του Βασιλάκου και θέλει να κάνει μια πολύ καλή πορεία.

Τέλος, ο Απόλλων Πατρών, νεοφώτιστος στην Α2 θα υποδεχθεί τον Άρη του Στεφανου Νανα που έχει στόχο την επιστροφή στη Volley League, καθώς στην ομάδα δεν ταιριάζει η κατηγορία. 

Στον δεύτερο υπο όμιλο του Β ομίλου, η Κομοτηνή του Ανέστη Γιαννακόπουλου υποδέχεται τον Πήγασο Πολίχνης που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πρωταθλητισμού, κάτι που θέλει να επαναλάβει. 

Από εκει και πέρα οι ΧΑΝΘ και ο Αίας Ευόσμου θα δείξουν τις δυνάμεις τους και αν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από την περσινή παραμονή. Επίσης ο ΑΟ Σερρών που θα στηριχτεί και φέτος στους έμπειρους αθλητές του υποδέχεται τον Μακεδονικό που θέλει να είναι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο.

Τέλος η ΓΕΑ που με πρπονητή τον Ιπποκράτη Δήμητσα που θέλει να κάνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει το Νέστωρα που έχει στο τιμόνι τον Αντρέϊ Κράβαρικ, έκανε χτυπητές μεταγραφές όπως οι Παπαδημητρίου, Παντίρης, Τσολάκος και Γκιρτζίκης και δείχνει διάθεση να εκτοξευτεί σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Α2 Ανδρών - Α' όμιλος - 1ος υποόμιλος

1η αγωνιστική
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
ΟΦΗ 16.00: ΟΦΗ - ΑΟΝΣ Μίλων, Διαιτητές: Κανακάκης, Καραπουλάκης
Μαρκόπουλου 20.00: ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟ Παλλήνη, Διαιτητές: Κατσούλης, Ζώης
Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Στ. Καλαϊντζής 17.30: Πανερυθραϊκός - ΣΦΠ Χανίων, Διαιτητές: Μενεσλής, Χρηστίδης Χρ.
Ρεπό η ΑΕΚ

Α2 Ανδρών - Α' όμιλος - 2ος υποόμιλος
1η αγωνιστική

Σάββατο 5 Νοεμβρίου
Ροδίων Παιδεία 14.30: Ροδίων Άθλησις - ΓΣ Πανιώνιος, Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Παπαστάμος
Μυτιλήνη 16.00: ΑΟ Μυτιλήνης - ΔΑΣ Δραπετσώνας, Διαιτητές: Μάλφας, Καπάνταης
Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Κως, 15.30: ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω - ΓΣ Απόλλων, Διαιτητές: Τσίτσικας, Οικονόμου Β.

Α2 Ανδρών - Β' όμιλος - 1ος υποόμιλος
1η αγωνιστική
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου - ΑΣ Ελπίς, Διαιτητές: Μπέλλος, Παπαδόπουλος Αρ.
Καρδίτσας 19.00: ΣΠΑ Καρδίτσας - Πήγασος Κοζάνης, Διαιτητές: Παπαγεωργίου Αχ., Χαρδαλίδης
ΕΑΠ 20.00: ΕΑ Πατρών - ΑΕΠ Ολυμπιάς, Διαιτητές: Μπακλέσης, Γκόλφης
Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Απόλλωνος 17.00: ΑΣΠ Απόλλων - ΑΣ Άρης, Διαιτητές: Πετούσης, Σπυρόπουλος
Ρεπό ο Άθλος Ορεστιάδας

Α2 Ανδρών - Β' όμιλος - 2ος υποόμιλος
1η αγωνιστική

Σάββατο 5 Νοεμβρίου
ΔΑΚ Κομοτηνής 18.00: ΑΕ Κομοτηνής - Πήγασος Πολίχνης, Διαιτητές: Κωστόπουλος, Δήμου
Μ. Τσικίνας 18.00: ΧΑΝΘ - Αίας Ευόσμου, Διαιτητές: Σιμίδης, Δημητρίου
Σερρών 19.00: ΑΟ Σερρών - ΑΣ Μακεδονικός, Διαιτητές: Αβραμίδης, Σταυριανίδης
Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Αλεξ/πολης 18.00: ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΜΣ Νέστωρ, Διαιτητές: Μαρκάτσας, Παπαχρήστου
Ρεπό ο ΟΠΑΘ Περσέας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ