1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-10-2015 18:14

Ιστορικός και με υψηλούς στόχους (photos)

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, ο Πανιώνιος έκανε την παρουσία της γυναικείας και τις ανδρικής ομάδας βόλεϊ. Στο μπαρ «Tailor Maid» της πλατείας Νέας Σμύρνης, τα χαμόγελα περίσσευσαν καθώς φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί.
Η ανδρική ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α2 ξεκινά μια προσπάθεια καθιέρωσης στην κατηγορία υπό τον προπονητή Αργύρη Ψάρρα. Ωστόσο την μεγαλύτερη πρόκληση την αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα, η οποία από την αρχή μιλάει για άνοδο στην Α1.

«Τα δύο τμήματα των ανδρών και γυναικών δίνουν υγεία στον σύλλογο. Έχουν ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, με μεράκι και αγάπη», είπε λακωνικά ο πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης, ενώ ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στους δύο εφόρους των τμημάτων:

«Είναι δυο τμήματα του συλλόγου που δουλεύονται από δύο παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Έχουν πολύ πάθος για αυτό που κάνουν και δούλεύοντας, με σταθερά βήματα οδήγησαν τις ομάδες να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Α2.

Χάρη στα παιδιά που σας αναφέρω, τον Νίκο Φραγκιόγλου και τον Τάκη Χρυσοχόου, δημιουργήθηκε ένα πυρήνας χορηγών γύρο από την ομάδα που έδωσαν τη οικονομική δυνατότητα σε αυτά τα τμήματα για να κάνουν την υπέρβαση. Με τη βοήθεια των χορηγών έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω».

2 σχόλια

  • Comment Link Φιεστα Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 18:20 posted by Φιεστα

    στην περσινη φιεστα των ανδρων οι γυναικες που επαιξαν πληρωθηκαν εξτρα????????????

  • Comment Link εριστικος Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 00:55 posted by εριστικος

    καλοι οι χορηγοι αλλα για να βαλουμε τον κοσμο στην πριζα ολα στο γυναικειο πανω η κανω λαθος;;; στο αντρικο αντε ο τσεργας να παιρνει! γιατι ολα τα λεφτα στο γυναικειο κυριοι εφοροι του Ιστορικου;;; να ανεβει α1;; τοσο καιρο αυτο λετε!!! στηριξτε τα παιδια που σας ανεβασαν περσυ τσαμπα γιατι θα σας γυρισουν την πλατη μια μερα...αυτα τα λιγα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ