1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2015 22:48

Αγγελόπουλος: «Να φτάσουμε στην ομαδική αρμονία»

Με ενθουσιασμό και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία της η ΕΑΠ, που επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο έπειτα από τον εθελούσιο προ διετίας υποβιβασμό της από την Α1 Εθνική βόλεϊ στο τοπικό πρωτάθλημα.


«Κάθε προετοιμασία έχει δικά της στοιχεία, αφού χτίζονται οι βάσεις για τις αθλητικές ικανότητες που θα παρουσιάσει η ομάδα» τόνισε ο προπονητής της ΕΑΠ, Αρης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, αλλά αυτό που δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων. Στον Ομιλό μας δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 και τρεις θα υποβιβαστούν, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν οι μισές ομάδες την νέα χρονιά θα αλλάξουν κατηγορία και αυτό θα κάνει το πρωτάθλημα συναρπαστικό. Εμείς θα συμμετάσχουμε με την πιο νεανική ομάδα, όλα τα παιδιά της ομάδας μας είναι από την Πάτρα και προέρχονται από τα σπλάχνα της ΕΑΠ. Το ζητούμενο είναι μέσα από τη δουλειά να φτάσουμε στην ομαδική αρμονία. Και για να τα καταφέρουμε χρειάζεται διάθεση, κουράγιο, υπομονή και τύχη».

pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ