1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο.Φ.Η.
Σε τρίτο και καθοριστικό ματς θα κριθεί η άνοδος στη Volley League, καθώς ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στον δεύτερο αγώνα των play off της Pre League με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη στο Ηράκλειο.
Μετά από αναμέτρηση θρίλερ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΟΦΗ επικράτησε στην Κρήτη με 3-2 σετ του Πανιωνίου και πήρε προβάδισμα για την άνοδο στην Volley League.
Στους τελικούς ανόδου προκρίθηκαν ο ΟΦΗ και το Πανιώνιος και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το δεύτερο εισιτήριο της Pre League Ανδρών στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ.
Στην κορυφή της βαθμολογίας εδραιώθηκε ο Φλοίσβος μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Εθνικού και της ήττας του ΟΦΗ από τον Άρη, με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής της Pre League ανδρών.
Το ντέρμπι της  Pre League Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου-ΟΦΗ με ελεύθερη είσοδο.
Στη δεύτερη μεταγραφή για τον Ιανουάριο, προχώρησε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.
Το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, είναι απο τα ιδρυτικά τμήματα του συλλόγου το 1925 και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό και απο άλλες ιστορικές αναφορές και φωτογραφίες, ο ΟΦΗ είχε εκείνη την εποχή, πριν απο 100 χρόνια δηλαδή,  δραστήριο γυναικείο τμήμα βόλεϊ!
Στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσος και στελέχη της Ομοσπονδίας βόλει (κ.κ. Χαλβατζής, Καζάκου, Καβαλιεράκης, Μπακοδήμος).
Ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο και του Ηρακλή με 3-0 σετ και έκανε το 5Χ5 στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία.
Η μονομαχία τετράδας του πρωτοπόρου ΟΦΗ με τον τέταρτο Ηρακλή Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Πρι Λιγκ ανδρών.
Με επιστολή τους προς την ΕΟΠΕ ο Πανερυθραϊκός και ο Αιγιαλέων διαμαρτύρονται για την νομιμότητα της αναβολής του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Pre League ανδρών.
Την πρώτη θέση πήρε ο Μίλων στο τουρνουά που έγινε στο Σήμαντρο Αιγίου. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα στον τελικό νίκησε με 3-0 σετ τον Ο.Φ.Η. έχοντας εξαιρετικό σερβίς (12 άσσοι) και σταθερή υποδοχή που της έδωσε υπεροχή στην ανάπτυξη και στην επίθεση.
O Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και ο Ο.Φ.Η. θα αναμετρηθούν στον τελικό του 1ου τουρνουά Semantron Sports Park που γίνεται στον Ελαιώνα Αιγίου με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.
Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Semantron Sports Park στον Ελαιώνα Αιγίου θα γίνει δυνατό τουρνουά με τρεις ομάδες της Volley League και του O.Φ.Η. που θα αγωνίζεται στη Pre League.
Σελίδα 1 από 46

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ