1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2016 20:33

Χωρίς αντίπαλο ο Ολυμπιακός, πέρασε (και) από τα Μεσόγεια

Σε άλλον ένα περίπατο μετέτρεψε τον αγώνα απέναντι στο Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν εύκολα με 3-0, έκαναν το 16χ16 και δείχνουν να μην έχουν αντίπαλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Μαρκόπουλο με εξαίρεση το πρώτο σετ, πάλεψε τα δύο επόμενα, με τον τεχνικό των γηπεδούχων Βέσκο Ιβάνοβιτς να αποβάλλεται στο 17-18 του τρίτου σετ.

Οι «ερυθρόλευκες» αιφνιδίασαν στο πρώτο σετ το Μαρκόπουλο με τακτικό σερβίς και καλές επιλογές στην επίθεση, με τη διαφορά στο σκορ να μεγαλώνει (6-18, 8-23) για το 0-1 (9-25) σετ.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα, ανέβασαν απόδοση αλλά ο Ολυμπιακός πιο έμπειρος διατηρούσε τον έλεγχο (12-13, 14-16) για να κατακτήσει τελικά και το δεύτερο σετ με 20-25.

Το Μαρκόπουλο ήταν ανταγωνιστικό και στο τρίτο σετ δεν άφηνε τις φιλοξενούμενες να ξεφύγουν ενώ πήγε πρώτο στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-15. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Βέσκο Ιβάνοβιτς αποβλήθηκε έπειτα από έντονη διαμαρτυρία στο 17-18 (σ.σ. επίθεση Λαζάρεβιτς με το διαιτητή να δίνει μπλοκ άουτ) ενώ η Λαζάρεβιτς με άσο έγραψε το 19-25 υπέρ του Ολυμπιακού.

Διαιτητές: Βελώνης, Χαμπιλού

Τα σετ: 0-3 (09-25, 20-25, 19-25)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Ιβάνοβιτς) Δικαιούλια 1 (0/1 επ., 1 μπλοκ), Λιάγκη 4 (4/16 επ., 40% υπ. – 25% άριστες), Πατεράκη 1 (1/5 επ.), Σαΐνι 1 (1/4 επ.), Εσντέλ 8 (7/39 επ., 1 μπλοκ), Βαρουδάκη 9 (6/24 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 44% υπ. – 22% άριστες), Κοκκίου -λ (63% υπ. – 44% άριστες) / Καρακάση, Σιρίνινα 1 (1 άσο), Νικολογιάννη 6 (6/10 επ., 22% υπ.- 22% άριστες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κοβάτσεβιτς) Γιώτα 8 (6/11 επ., 2 μπλοκ), Μαλασάι 11 (10/23 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. - 44% άριστες), Λαζάρεβιτς 10 (8/22 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 50% υπ. - 25% άριστες), Λαμπρούση 9 (5/10 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Χριστοδούλου 3 (3/6 επ.), Τσβετάνοβα 9 (7/27 επ., 2 άσοι), Κονόμι -λ (56% υπ. - 56% άριστες).

«Οι διαιτητές καθόρισαν το 3ο σετ»

Βέσκο Ιβάνοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τις αθλήτριες μου για τα δύο τελευταία σετ. Στο πρώτο δεν μπήκαμε όσο δυνατά θα έπρεπε. Κρίμα γιατί ο διαιτητής χάλασε την προσπάθεια μας και θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την προσπάθεια μας, πήρε λάθος απόφαση (σ.σ για την αποβολή του στο 17-18 του 3ου σετ ) σε ένα κρίσιμο χρονικά σημεία που έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Πιο πολύ ο διαιτητές καθόρισαν το 3ο σετ».

«Αφιερωμένο στην Θύρα 7»

Στέλλα Χριστοδούλου (πασαδόρος Ολυμπιακού): «Δικός μας στόχος είναι σε κάθε αγώνα να είμαστε συγκεντρωμένες, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό κάναμε και σήμερα, φτάνοντας στη νίκη. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7 και στις οικογένειες των θυμάτων. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι απέναντι στον Πορφύρα για το πρωτάθλημα, αλλά και με την Θέτιδα στο Κύπελλο».

Πηγή φωτό: ΑΟΜ MEDIA GROUP

9 σχόλια

  • Comment Link J.R. Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 08:45 posted by J.R.

    Εντάξει, καταλάβαμε....Είσαι της άποψης ότι η επιτυχία είναι επιτυχία μόνο όταν επιτυγχάνεται από τα παιδιά του Δήμου μας και μόνο, αλλιώς δεν λογαριάζεται ως τέτοια. Νοοτροπία χωριού της δεκαετίας του 1960. Ο κόσμος εξελίσσεται και οι ομάδες αναπτύσσονται. Αλλιώς να προτείνουμε ότι απαγορεύεται σε κάποια να αγωνιστεί στην ομάδα, αν δεν έχει μερίδα στο Δήμο Μαρκοπούλου. Και μιας και αρχίσαμε τα σωβινιστικά, για πες μας πώς εξηγείς το παιδομάζωμα από όλα τα μέρη που κάνει ο Ηρακλής Κηφισιάς που θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στις μικρές ηλικίες ? (Μέχρι από την Αίγινα έφερε τις ταλαντούχες αδελφές Βογιατζόγλου). Αλλά ούτε αυτοί προφανώς ξέρουν τη δουλειά τους. Αίσχος, επιτρέπουν σε μη Κηφισιώτες να παίζουν στην ομάδα τους...
    Παρ' όλα αυτά, οι επιτυχίες στις μικρές ηλικίες, που σου ανέφερα, ενδεικτικά πριν το 2016, δεν έχουν να κάνουν με Αλεξάκου, Τσιάκουλα και Νικολογιάννη, οι οποίες ήρθαν τον Αύγουστο του 2015. Κατακτήθηκαν χωρίς αυτές.
    Αλλά το λυπηρό είναι ότι δεν αναρωτιέσαι το πώς γίνεται τα περισσότερα ταλαντούχα κορίτσια να επιθυμούν να ενταχθούν στο Μαρκόπουλο??. Με το ζόρι έρχονται ή μήπως η δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο είναι "κράχτης" και εγγύηση για την αγωνιστική τους εξέλιξη? Μάλλον το δεύτερο.
    Τέλος ένα μικρό σχόλιο για τις "τσέπες". Ομάδες μόνο με ευχές, αγαπούλες και μεγάλα λόγια δεν γίνονται. Όποιος κι αν ήταν στη θέση του "μεγαλοπαράγοντα" θα προτιμούσε να είχε δίπλα του κάποιον που αγαπά έμπρακτα τον ΑΟΜ και τα "χώνει" στερώντας τα πιθανόν από την οικογένειά του, παρά κάποιον που κόπτεται για το πόσο αγαπάει το Σύλλογο και τσιγκουνεύεται 50 ευρώ το χρόνο να αγοράσει ένα διαρκείας.
    Ουπς...συγγνώμη, παράκουσα την τελευταία εντολή σου,"Αυτά και τέλος!!!!!" και τόλμησα να απαντήσω......
    Υ.Γ. Ο "μεγαλοπαράγοντας" τη σήκωσε την κούπα χθες στις Νεάνιδες απ΄ότι ενημερώθηκα....

  • Comment Link Μαρκο Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 09:19 posted by Μαρκο

    Επιμένω και λέω ότι παραμυθιάζει τον κόσμο ότι μ ό ν ο στο σύλλογο του Μαρκόπουλου γίνεται σωστή δουλειά, σαν να έχει την κότα με τα χρυσά αυγά...
    Αναφέρεις μια σειρά από διακρίσεις...Με ποιες παίχτριες των ακαδημιών του Μαρκόπουλου??? Την Αλεξάκου από τους Μακεδόνες Αξιού, την Νικολογιάννη και την Τσιάκουλα από τον Ηρακλή ή την Καρακάση από τον Βύρωνα??? Αν θεωρείς επιτυχία του συλλόγου στις 7 παίχτριες οι 5 να είναι νεοαφιχθείσες στον ΑΟΜ, τότε τι να πω....
    Η αναφορά του λόγου της αποστασιοποίησης ή παραίτησης των παλιών ιδρυτών του ΑΟΜ, κάθε άλλο παρά σεβασμό δείχνει στο πρόσωπό τους. Έτσι όπως το είπες...τους συνεργάτες μας τους διαλέγουμε ανάλογα με την τσέπη τους...
    Η αλήθεια είναι ότι αποστασιοποίηθηκαν ή παραιτήθηκαν γιατί δε συμφωνούσαν με τις τακτικές του μεγαλοπαράγοντα...και όχι μόνο αυτοί...
    Αναρωτήσου γιατί οι κερκίδες του γηπέδου δε γεμίζουν???
    Αυτά και τέλος!!!!!

  • Comment Link J.R. Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 08:06 posted by J.R.

    Πάμε λοιπόν αγαπητέ "Μαρκό" να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας έτσι όπως μας καλείς να πράξουμε
    1)"ψαρεύω μικρές παίχτριες παραμυθιάζοντας τις ότι στο σύλλογό μας γίνεται σωστή δουλειά":
    Απάντηση-2012: Πρωταθλημα ΕΣΠΑΑ Παγκορασίδων, 2014: Πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΣΠΑΑ και αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 2015:χάλκινο μετάλλιο Παγκορασίδες ΕΣΠΑΑ, 2016:Συμμετοχή στον τελικό Νεανίδων ΕΣΠΑΑ-Κορασίδες αήττητες, φαβορί για την κατάκτηση Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Κάτι έλεγες για συμπεράσματα...
    2)"τάζοντας τους το όνειρο της...Α1"
    Απάντηση:Κορίτσια 15, 16 και 17 ετών όπως Τσιάκουλα, Νικολογιάννη, Καρακάση,Μολδοβανίδη που έβλεπαν την Α1 μόνο από την τηλεόραση, συμμετέχουν ανελλιπώς στους αγώνες (για παράδειγμα ρίξε μια ματιά στα στατιστικά της κορασίδας Νικολογιάννη στους αγώνες με Ρέθυμνο και Πορφύρα)Στις ανωτέρω δεν συμπεριλαμβάνω την επίσης κορασίδα Αλεξάκου γιατί πέρυσι,είχε κάποιες συμμετοχές στην Α1 με τους Μακεδόνες.
    3)"Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι παλιοί ιδρυτές του ΑΟΜ ή έχουν αποστασιοποιηθεί ή παραιτηθεί..."
    Απάντηση:Οι κύριοι τους οποίους υπονοείς (τους οποίους πρέπει να τιμούμε για την προσφορά τους) αποστασιοποιήθηκαν ή παραιτήθηκαν επειδή για τους δικούς τους σεβαστούς λόγους, δεν ήθελαν να συνεισφέρουν πλέον οικονομικά στην ομάδα. Για να συνεχίσει λοιπόν το Μαρκόπουλο να βρίσκεται στην Α1, έπρεπε να βρεθούν άλλοι άνθρωποι εν τω μέσω χαλεπών οικονομικών συγκυριών,(γνωρίζεις άραγε ότι πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δε δόθηκε στα σωματεία η επιχορήγηση του 2015 από το Δήμο Μαρκοπούλου?)οι οποίοι ανιδιοτελώς, να "ματώσουν" οικονομικά για να έχεις εσύ το δικαίωμα να αναπτύσσεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου και να τους αποκαλείς "αυλή" του Πάρη. Αυτά λοιπόν ήταν τα πραγματικά συμπεράσματα τα οποία πρέπει να εξάγει κάθε καλοπροαίρετος φίλαθλος...

  • Comment Link J.R. Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 11:29 posted by J.R.

    Αναρωτιέται κανείς πραγματικά, αν δεν ήσουν παρών (που αποκλείεται να ήσουν), στη συνάντηση των παραγόντων του Μαρκόπουλου με το Σέρβο, μετά την όντως κατακριτέα συμπεριφορά του, πώς εξάγεις το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι του απένειμαν τα εύσημα??? Αλλά θα μου πεις...κοστίζει κάτι η συκοφαντία, δωρεάν είναι...

  • Comment Link Μαρκο Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 07:28 posted by Μαρκο

    Στη συνέντευξη που έδωσαν μετά το πέρας του αγώνα ΑΟΜ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο δε προπονηταράς είπε ότι η απόφαση του διαιτητή έκρινε το σετ, η δε Κοκκίου είπε ότι σε καμία περίπτωση ήταν δυνατό να κερδίσουν τον αναμφιστήτητα καλύτερο Ολυμπιακό.
    Μήπως η παίχτρια χρειάζετα να κάνει μαθήματα στον προπονητή της ρεαλισμού, πραγματικότητας, σεβασμού και ήθους και προπάντων α υ τ ο σ υ γ κ ρ ά τ η σ η ς!!!
    Όλα βαδίζουν βάσει του συγκεκριμένου σχεδίου του μεγαλοΠΑΡΗγοντα:
    Παίρνω έναν προπονητή, τον Θεοποιώ, υποτιμώ όλους τους Έλληνες προπονητές δημοσίως με τις δηλώσεις μου και ψαρεύω μικρές παίχτριες παραμυθιάζοντας τις ότι μόνο στο σύλλογό μας γίνεται σωστή δουλειά και τάζοντας τους το όνειρο της...Α1 και ταυτόχρονα δημιουργώ και μια αυλή για να περνώ τις αποφασεις μου. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι παλιοί ιδρυτές του ΑΟΜ ή έχουν αποστασιοποιηθεί ή παραιτηθεί...
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ