1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2015 03:00

Η Μπλαγκόεβιτς «φοβήθηκε» τον Πανναξιακό!

Μόνο συγχαρητήρια θα πρέπει να εισπράξει ο Πανναξιακός για την εμφάνιση του κόντρα στην τουρκική Τράμζον. Μπορεί να αποκλείστηκε από έναν ανώτερο αντίπαλο αλλάη δήλωση της Γέλενα Μπλαγκόεβιτς είναι ένα παράσημο για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας της Νάξου:

«Συγχαρητήρια Πανναξιακό αλλά και τη δική μου ομάδα για τη νίκη. Φοβήθηκα είναι η αλήθεια στην αρχή του παιχνιδιού. Ξέρω τον Κόβαζιτς και όταν έχει χάσει το πρώτο παιχνίδι με 3-0 παλεύει έως το τέλος για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από το επόμενο», είπε η σπουδαία Σέρβα σούπερ σταρ και πρόσθεσε: «Όταν βρεθήκαμε στο πρώτο σετ με 5-0 ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος παλέψαμε και πήραμε τη νίκη. Το καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το 1ο σετ που άλλαξε όλο το παιχνίδι. Καλή τύχη στον Πανναξιακό εμείς θέλουμε να φτάσουμε έως τον τελικό του κυπέλλου εάν είναι δυνατόν. Είμαι Σέρβα ξέρω ότι οι Ελληνες λατρεύουν τα σπορ και μου άρεσε πολύ που έπαιξα σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Ελπίζω και του χρόνου να βρεθώ εδώ και να παίξω σ' αυτό το γήπεδο».

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Ραχμάν Τσοκσέν αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ζόραν Κόβαζιτς τόνισε: Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι. Στο πρώτο σετ ο Πανναξιακός έπαιξε πολύ καλά εμείς δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάναμε εύκολα λάθη. Όμως, βρήκαμε το τρόπο να αντιδράσουμε. Ο Πανναξιακός έπαιξε πολύ καλά και τον βοήθησε ο κόσμος του ενώ εμείς δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι αν και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τώρα θα δούμε τι κάναμε λάθος και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ