1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2015 23:17

Πρώτη νίκη την Μίκρα ο Παμβοχαϊκός 3-1 τον Ηρακλή

Αν και δυσκολεύτηκε, ο Παμβοχαϊκός κατάφερε  βρήκε τις λύσεις και τελικά έφυγε με το τρίποντο από την Μικρά καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 και πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη αλλά και την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα VolleyLeague «Πάμε Στοίχημα». Πρόκειται επίσης για την πρώτη νίκη του Παμβοχαϊκού στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με πασαδόρο τον Πιπέργια αλλά μετά την απώλεια του 1ου σετ ο Χρήστος Πάτρας επιστράτευσε και τον Πέντσεφ αλλά και τον Μαυροβουνιώτη που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών. Ο «γηραιός» κατάφερε να πάρει το 3ο σετ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 17-13. Στο 4ο σετ ο Παμβοχαϊκός κατάφερε απο το 1ο τεχνικό τάιμ άουτ και μετά να επικρατήσει στο φιλέ και με σερί 5-0 να ξεφύγει 16-11 φτάνοντας στη νίκη με 3-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου ήταν ο Παναγιώτης Πελεκούδας με 10/11 επιθέσεις.

Προβάδισμα 2-0 ο Παμβοχαϊκός

Ο Παμβοχαϊκός με καλή τακτική σε μπλοκ – άμυνα και με καλά ποσοστά στην κόντρα επίθεση κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του και στο μέσον του 1ου σετ να οικοδομήσουν διαφορά +6 (22-16) που τους έδωσε και το σετ.

Μάχη έγινε στο 2ο σετ με τον Ηρακλή να ισορροπεί τον αγώνα. Και οι δύο ομάδες έφτασαν στο 15-15, αλλά ο Παμβοχαϊκός δικαιώθηκε με την τακτική πάνω στον Πελεκούδα ο οποίος έπαιζε πρώτο χρόνο χωρίς αντίπαλο και έτσι η ομάδα του Βραχατίου έκανε το 2-0. 

Μείωσε ο Ηρακλής

Στο 3ο σετ ο Παμβοχαϊκός προηγήθηκε 15-13 αλλά με δύο άσσους του Πέντσεφ ο Ηρακλής ισοφάρισε. Ο Κάιο έδωσε απάντηση με τρεις άσσους για το 22-19 και όλα έδειχναν πως ο Παμβοχαϊκός θα κατακτούσε τη νίκη με 3-0. Με το Νίκο Παλέντζα να τελειώνει δύσκολες κόντρα επιθέσεις ο Ηρακλής ισοφάρισε 23-23, ενώ με δύο μπλοκ από Μαυροβουνιώτη και Γάτση οι κυανόλευκοι έκαναν το 27-25 και μείωσαν σε 2-1 σετ.

Με το ξεκίνημα του σετ Ηρακλής και Παμβοχαϊκός συμβάδιζαν στο σκορ αλλά η ομάδα του Βραχατίου είχε περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα, καλύτερη υποδοχή και αποτελεσματική άμυνα. Με τους Ροντρίγκο και Κάιο να κερδίζουν τις περισσότερες μάχες και σημαντική βοήθεια από Κορνέλιους και Γκρόενβελντ ο Παμβοχαϊκός ξέφυγε με +5 (16-11) και κλείδωσε τη νίκη.

Τα σετ: 1-3 (18-25, 23-25, 27-25, 21-25)

*Οι πόντοι του Ηρακλή προήλθαν: 6 άσσοι, 44 επιθέσεις, 13 μπλοκ, 26 λάθη αντιπάλων. Του Παμβοχαϊκού οι πόντοι προήλθαν: 11 άσσοι, 55 επιθέσεις, 5 μπλοκ, 29 λάθη αντιπάλων.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 (Πάτρας):Χατζηηλιάδης 10π. (7/18, 3 μπλοκ, 58% υπ., 17% άριστες), Παλέντζας 25 (18/36, 5 μπλοκ, 2 άσσοι), Στεφανίδης 8 (5/9, 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Στιγγας 6 (5/8, 1 μπλοκ), Γάτσης 6 (6/9), Πιπέργιας 1 (1 μπλοκ) / Παπαδημητρίου (λ. - 45% υπ., 25% άριστες), Μπουράκης (λ), Πέντσεφ 5 (2/3, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Μαυροβουνιώτης 2 (1/6, 1 μπλοκ).

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Χριστόπουλος):Δημητριάδης 1π. (1/1), Γκρόενεβελντ 9 (7/12, 2 άσσοι, 50% υπ., 31% άριστες), Βαντόρν 9 (6/9, 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Ροντρίγκο 19 (16/26, 2 μπλοκ, 1 άσσος, 43% υπ.), Πελεκούδας 13 (10/11, 1 μπλοκ), Κάιο 20 (15/32, 1 μπλοκ, 4 άσσοι) / Εφρεμίδης (λ. - 49% υπ., 10% άριστες), Γεωργίου.

5 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΟΚ  μια ζωη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 08:59 posted by ΠΑΟΚ μια ζωη

    Ρε σεις καταφερατε και κανατε προπονητη τον Χριστιπουλο τον πιο μπλα μπλα προπονητη που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ. Ρωτηστε παικτες που ειχε η που εχει τωρα και θα καταλαβετε τι λεω.Οι παικτες παιζουν μονοι τους απ οτι λενε......

  • Comment Link Καμαριώτης 2015 Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 22:36 posted by Καμαριώτης 2015

    Συγνώμη για την παρέμβαση αν και δεν είμαι Ηρακληδέας αλλά ένας απλός φίλαθλος. Γιατί βγάζετε τόση χολή με τον καφετζή κλπ ανώνυμα και δεν έρχεστε κοντά στην ομάδα όλοι μαζί να βοηθήσετε. Αν ήσασταν στο γήπεδο θα βλέπατε ότι η συγκεκριμένη ομάδα είχε καλό ρόστερ με τέσσερεις ξένους. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχασε στο τάι μπρέικ με αμφισβητούμενη φάση. Λογικό δεν είναι ο Ηρακλής με νεανική ομάδα η οποία αποτελείτε από ελληνόπουλα να το παλεύει; Έχασε στο δεύτερο σετ στο 23-23 με δύο λάθη (σερβίς χωρίς πίεση και κάρφωμα στο φιλέ). Αφήστε την κακοπροαίρετη κριτική και ελάτε κοντά στην ομάδα!

  • Comment Link 40κλησιώτης Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 10:42 posted by 40κλησιώτης

    σας βλέπω στο τέλος να μετανοιώνετε που πήρατε αδειοδότηση και δε μπορέσατε να το παίξετε κατατρεγμένοι από το κακό σύστημα. Τότε θα είχατε άλλοθι.Τώρα; Μπλέξατε με διακανονισμούς που θα κριθεί αν τηρηθούν-εδώ είμαστε-και με απαιτητικό κόσμο που σας κριτικάρει και ως γνωστόν δεν την αντέχετε την κριτική αφού εσείς τα κάνετε καλύτερα από όλους. Είστε για γέλια και για κλάματα. Είστε πρυτάνεις με 10 διδακτορικά στο πώς διαλύω μια μεγάλη ομάδα και άλλα 10 διδακτορικά στην ικανότητά σας να κάνετε τον κόσμο να αδιαφορεί τόσο για εσάς όσο και για την ομάδα. Εσείς και μόνο εσείς φταίτε γι αυτό. Φύγετε εσείς να δείτε πως συσπειρώνεται και πάλι ο κόσμος. Είστε οι μοιραίοι άνθρωποι για τη διάσπαση και διάλυση του συλλόγου. Παράγοντες που όλη τη μέρα ασχολείστε με αυτούς που σας κριτικάρουν και η ενέργειά σας καταναλώνεται στο πως θα τους απαντήσετε. Φτώχεια και μιζέρια. Καμαρώστε τα κατορθώματά σας.

  • Comment Link ROMA 2006 (σιγά μην ήσασταν εκεί) Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 10:32 posted by ROMA 2006 (σιγά μην ήσασταν εκεί)

    η ομάδα που φτιάξατε είναι σαν εσάς .Αποτυχημένη σε όλα. Και μην ακούτε τα καλά λόγια των αντιπάλων, τη δουλειά τους κάνουν. Που να ακούγατε τι λένε μεταξύ τους. Κε ντου από παντού τι θα γίνει θα έρθει καμμιά ενίσχυση από Βουλγαρία; Ξέρεις εσύ. Θα φέρεις κανένα παικτρονι σαν αυτήν που έφερες πέρυσι στο γυναικείο που χαντάκωσες, αυτήν ντε που έπρεπε να χάσει 10 κιλά για να παίξει και έφυγε σούμπιτη; Εσύ κοντέ με το σοφιστικέ -τρομάρα σου-μούσι τι νομίζεις ότι είναι ειδικά αυτή η ομάδα; Φρεντοτσίνο και κουβεντούλα στο Ασβεστοχώρι ή νομίζεις ότι με π...ες βάφονται αυγά και ότι με μερικά ευρώ από δω κι από κει μπορεί να σταθεί μια ομάδα τέτοιου μεγέθους και τέτοιων απαιτήσεων; ΕΕΕΕ ολοταχώς για βούτα πάτε την ομάδα αλλά στην κοσμάρα σας. Που να κέρδιζε χθες η ομάδα , θα έβγαιναν όλοι οι άσχετοι και θα πανηγύριζαν. Καταλάβετέ το, όταν χάνει η ομάδα χαλαρά από μέτριες ομάδες σαν το Παμβοχαικό τότε πάμε για να χαιρετήσουμε. Υπερήφανα βέβαια ,αυτόνομα και καθαρά αλλά τη βλέπω τη δουλειά με Λήμνους, Αίαντες και Ζαφειράκηδες.
    υγ: πόσα εισιτήρια κόπηκαν χθες; 50,60 ,100; Πάλι κατέκλυσε ο λαός τη Μίκρα; Ρε σας φτύνουν κι εσείς νομίζετε ότι βρέχει. Όταν θα σφίξει και η Λαμία να σας δω. Μάχη μέχρις εσχάτων.Λαμία, Πετοσφαίριση 2015 και Ορεστιάδα και όποιος αντέξει. Εύγε τσακαλάκια κάνατε την ομάδα σαν τα μούτρα σας.

  • Comment Link VOLLEYBALL FAN Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 08:09 posted by VOLLEYBALL FAN

    καλά ρε σεις πού νομίζετε ότι είστε; Ρε καφετζή Νο 1 και καφετζή Νο 2 τι νομίζετε ότι κάνετε; Μήπως νομίζετε ότι είναι το γυναικείο που χαντακώσατε πέρυσι; Μήπως το χάντμπολ ή το γυναικείο πόλο που διαλύσατε; Ρε σεις στο ανδρικό βόλει του Ηρακλή είστε (πού να το φανταζόσασταν κι εσείς οι ίδιοι πριν 3 χρόνια) και δε μπορείτε να συμπεριφέρεστε λες και είναι το καφενείο του χωριού σας. Η ομάδα δε βλέπεται, πάει ολοταχώς για την Α2 και δεν κουνιέται φύλλο. Λίγο φιλότιμο ρε σεις δεν υπάρχει; Όποιος δε μπορεί το λέει και σηκώνεται και φεύγει δεν το παίζει παράγοντας στην πλάτη του δύστυχου Ηρακλή που στα χέρια σας ζει τις χειρότερες στιγμές της 117χρονης ιστορίας του. Τι παριστάνετε ρε σεις γιατί παράγοντες δεν είστε απλά είστε οι άρχοντες του απόλυτου χάους. Όποιος πάει στο γήπεδο μόνο θλίψη τον καταλαμβάνει. Όποιος πάει γιατί όπως σας τα έγραφαν πολλοί εδώ και καιρό λίγοι είναι αυτοί που έχουν τη δύναμη να έρθουν στο γήπεδο τόσο λόγω της; ομάδας αλλά κυρίως λόγω της δικής σας παρουσίας. Σηκωθείτε φύγετε χθες, ζητήστε συγνώμη από τον κόσμο για το χάλι που φέρατε στο σύλλογο και μην ξαναπεράσετε ούτε έξω από το Κατσάνειο. Γυρίστε στη θέση σας στην κερκίδα και στα κολλητάρια σας που σφυρίζουν αδιάφορα ως κανονικοί συμμέτοχοι στο έγκλημα. Ασχοληθείτε με καφέδες και μπυρόνια όπου ίσως τα καταφέρνετε καλύτερα αλλά μακριά από τον Ηρακλή μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ