1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2015 14:38

«Μιλάει ο κ. Τσιρογιάννης για παράπονα;»

Έκπληκτος, απογοητευμένος και συνάμα εκνευρισμένος σχολίασε ο έφορος της γυναικείας ομάδας του ΟΠΕΡ κ. Φραγκίσκος Φραγκιαδάκης τις κατηγορίες του ομολόγου του στον Φιλαθλητικό Λάρισας κ. Μάκη Τσιρογιάννης, για το προπονητή του Αθανάσιο Ντζαφέρη:
«Ελλιπής ο κ. Τσιρογιάννης. Δεν επανέφερε τον προπονητή του από το συνεχές και άδικο παραλήρημα. Δεν του απαγόρεψε να προκαλεί εριστικότητα στις αθλήτριες, άλλωστε το αποτέλεσμα ενός αγώνα volley κρίνεται από την απόδοση των αθλητριών της κάθε ομάδας. Πως να πράξει τα ανωτέρω όταν πρωτοστάτησε σε όλα αυτά; Όχι μια αλλά πολλές φορές.

Να διαμαρτύρονται σε φάση και την ίδια στιγμή η αθλήτρια τους να έχει δείξει με το χέρι της ότι έκανε παράβαση...

Εξάντλησαν την υπομονή μας, ακόμα και όταν διαμαρτύρονταν από άγνοια κανονισμών. Παράπονα για τον προπονητή μου έχει αυτός; Γιατί παρέλειψε να μου τα πει όταν προσωπικά αποχαιρέτησα την αποστολή της ομάδας του και τον ίδιο; Ξεχνάει ότι η ομάδα του αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο νομό. Του συστήνω να μην αδικεί την Λάρισα και την Περιφέρεια Θεσσαλίας».

1 σχόλιο

  • Comment Link Ανώνυμος Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 14:46 posted by Ανώνυμος

    Έτσι είναι φίλε μου Φραγκίσκο, χαμογελάκια και καλή καρδιά, φιλοξενία και τι υπέροχοι που είστε όλοι τους ανεξαρτήτως ομάδας και όταν φεύγουν απ'το νησί βέλη προς πάσα κατεύθυνση. Κατηγορίες, τραμπουκισμούς και διάφορα άλλα πρώτα πρώτα στη λίστα τους, να τα γράφουν παντού και να κατηγορούν. Δεν φταίνε αυτοί, εσείς φταίτε τους καλομάθατε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ