1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2015 19:33

Tα μούτρα κρέας...

Η ΕΟΠΕ άλλαξε πέρυσι τον κανονισμό για να μην αντιμετωπίσει εκ νέου φαινόμενα Βριλησσίων, όταν αποχώρησαν τον Αύγουστο και παρότι απέμεναν δυο μήνες για την έναρξη του πρωταθλήματος Α1 γυναικών, δεν κατάφεραν να τα αντικαταστήσουν, μετά από διάφορες τραγελαφικές καταστάσεις...

Σύμφωνα λοιπόν με τον νέο κανονισμό, ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου θα παίξει την περίοδο 2016-17 στην Α2 γυναικών(όπως συνέβει και με τα Βριλήσσια) και επιπρόσθετη ποινή είναι το πρόστιμο των 6.000 ευρώ.

Τους έκαναν τα...μούτρα κρέας με λίγα λόγια, αφού αν έπαιζαν στην Α1 , τα ταξίδια προς την επαρχία θα κόστιζαν 15.000 ευρώ. Κερδισμένος είναι με λίγα λόγια ο Αστέρας, αλλά αν η ποινή, σε ανάλογη περίπτωση ήταν υποβιβασμός στην Γ τοπική κατηγορία, όλοι θα σκεφτόταν διαφορετικά.

Η ΕΟΠΕ που πάντα προτιμά την εύκολη λύση για να ξεμπερδεύει και όχι την καλύτερη για να ενισχύσει το προιόν της, απλά ρώτησε τον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Πορφύρα, που αρνήθηκαν και ελαφρά τη καρδία, αποφάσισε να διοργανώσει πρωτάθλημα με 11 ομάδες. Όπως και πέρυσι, όταν οι μοναδικοί που ζήτησαν πρωτάθλημα 12 ομάδων και όχι 11 ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναικός, η ΑΕΚ, ο Πανναξιακός και ο ΑΟΘήρας. Μακεδόνες, Ηρακλής, Ανατόλια είπαν "ναι" στις 11 ομάδες για ίδιον όφελος, αλλά ούτε αυτό τους έσωσε. Μαρκόπουλο και ΟΠΕΡεθύμνου, ένιψαν τας χείρας τους και δεν πήραν θέση, έχοντας εξασφαλίσει την διατηρηση των 11 ομάδων. Ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου Πάρις Ευαγγελίου, μας είπε ότι το Μαρκόπουλο ήταν υπερ των 12 ομάδων, αλλά αυτό δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ.

ΥΓ: Εμείς πάντως είμαστε με την ΕΟΠΕ, που καλά κάνει και δεν ασχολείται με το καλύτερο προιόν της, το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Καλά κάνει και "καπελώνει" τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ, τον Πανναξιακό, τον ΑΟΘήρας και όλους τους συλλόγους που  επενδύουν πολλά λεφτά. Αφού δεν αντιδρούν και δεν κάνουν Λίγκα, όπως οι άνδρες, ας αφήσουν την ΚΕΠ να κάνει ότι της καπνίσει και ανάλογα με τα κέφια του μοναδικού που ασχολείται, του Xρήστου Σύλλα, του συμπαθέστατου κατά τα άλλα παράγοντα, αλλά ανεπαρκή να διοργανώσει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, χωρίς τεχνοκρατικές γνώσεις.

Ας πρόσεχαν, κι ας... λούζονται κάθε χρόνο την δική τους αβελτηρία...

Μόλις 1000 ευρώ να έδιναν το χρόνο, θα είχαν ένα μάνατζερ που θα έκανε το πρωτάθλημα τους να πετάει και να το μεταδίδει ένα κανάλι με τη συμμετοχή όλων των ομάδων. Τώρα το έδωσαν στην ΕΡΤ, που δεν έχει στο πακέτο τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ και ζητάει να πληρωθεί και η παραγωγή των αγώνων από την Ομοσπονδία...

                                                                                                                               Volleynews

10 σχόλια

  • Comment Link Παρατηρητης Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 04:16 posted by Παρατηρητης

    Τοπικο ,Σοβαροτερο προστιμο και πληρης εξωφληση των αθλητριων και του τεχνικου επιτελειου της ομαδας που αποχωρει.Εδω προφανως ειναι προμελετημενο το ......εγκλημα ,μονο ετσι εξηγειται γιατι οι παιχτριες που ανεβασαν την ομαδα στην Α1 φυγανε ολες,επειδη ηξεραν,ειχαν δει το κλιμα μεσα στην ομαδα ειχαν ακουσει οτι εκλειπει ο .......λογος ενασχολησης του με την ομαδα και πηραν τα μετρα τους,οσοι εμειναν δεν ειχαν ενναλακτικες και εμειναν ελπιζοντας.Το γιατι ανακοινωθηκε τωρα ας ψαξουμε τις ομαδες που εξυπηρετει αυτη η αποχωρηση και τις σχεσεις τους με τον .12 ομαδες στο πρωταθλημα αλλοιως να πεσουν 3 εκτος του Αστερα .

  • Comment Link maskoforos Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 18:02 posted by maskoforos

    Βαγγέλης, Έκτορας, Οδυσσέας. Άντε και Κλυταiμνήστρα

  • Comment Link Odisseas981233 Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 17:58 posted by Odisseas981233

    Ακούσατε πουθενά να θέλω να δείρω; Ακούσατε πουθενά να λέω "διαφωνώ με το άρθρο"; Προφανώς, η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση είναι συνήθεια σας. Αναγνώστε ξανά τα μηνύματα μου. Εγώ απλώς ρωτάω για το όνομα του αρθρογράφου. Κάτι που εοπίμονα δεν θέλετε να δώσετε. Κατανοώ. Χαιρετίσματα.

  • Comment Link maskoforos Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 17:52 posted by maskoforos

    Έλα ρε φίλε. Κόψε την πλάκα, όλος ο κόσμος ξέρει ποιοί είναι στο βόλεινιους. Και καλά κάνουν και δεν απαντούν σε κακόπιστους ανώνυμους όπως εσύ. Στείλτους ιμειλ με το πραγματικό όνομα σου να σε απαντήσουν.Kαι τι θα τους κάνεις; Θα τους δείρεις, επειδή διαφωνείς. Και πες μας τεσπα που διαφωνείς για να καταλάβουμε τι ρόλο παίζεις
    Ώχου...
    Tελικά ποιός είσαι; Ο Έκτορας ή ο Βαγγέλης. Ή είσαι διχασμένη προσωπικότητα;

  • Comment Link Ektoras8765 Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 17:46 posted by Ektoras8765

    Τι ακριβώς εννοείτε με το "συντακτική ομάδα" παρακαλώ; Ονόματα δεν έχετε; Ποια είναι τα ονόματα της "συντακτικής ομάδας"; Τα γράφετε όλοι μαζί; Μπορούμε παρακαλώ να μάθουμε το όνομα του συγκεκριμένου αρθρογράφου της "συντακτικής ομάδας;" Ή σας είναι δύσκολο; Καταλαβαίνουμε τις σκοπιμότητες της ανωνυμίας. Εγώ ως σχολιαστής, δεν επιβάλλεται να λέω το όνομα μου. Εσείς όμως, αφού θέλετε να λέγεστε "επαγγελματίες" επιβάλλεται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ