1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-09-2015 15:31

Στα «βάσανα» οι γυναίκες του ΟΠΕΡ

Στο... παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκεται από την Δευτέρα η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, η οποία υπό τις οδηγίες του προπονητή, Θανάση Τζαφέρη, ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την συμμετοχής της στην Α1 βόλεϊ γυναικών.

Τον κλασσικό «δρόμο» της προετοιμασίας ακολουθεί εδώ και λίγες μέρες ο ΟΠΕΡ, ο οποίος φέτος εμφανίζεται αρκετά ενισχυμένος σε όλες τις θέσεις. Ο κόουτς Θανάσης Τζαφέρης θα κάνει ξανά «στέκι» του το κλειστό του Ρεθύμνου, επιστρέφοντας στην ομάδα του Ρεθύμνου. Φυσικά, δεν παύουν να υπάρχουν κάποιες απουσίες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, καθώς η Γιούλη Παρασκάκη βρίσκεται στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα, η Άννα Σαλούστρου θα ενσωματωθεί από σήμερα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Παράλληλα, λείπουν αρκετά ακόμη καινούρια κορίτσια, αλλά και οι παλιές Δραμιτινού, Κιλιντζιράκη, Τουρλίτη, Ρ. Χατζάκη, Ε. Χατζάκη, Αλεξανδράκη και Μυτιληναίου, οι οποίες σιγά-σιγά θα μπουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στην χθεσινή μεσημεριανή συνάντηση των κοριτσιών παρευρέθηκαν οι καινούριες Στέλλα Λαγουδάκη, Γεωργία Ξαγοραράκη, Νίνα Κατερίνη, Μαρία Αλεξίου και Ντέα Ντεμάι. Από τις περσινές αθλήτριες ήταν οι Β. Ξαγοραράκη, Μαριλί Βροντάκη, Μαρία Παπουτσή, Ευτυχία Κλεισιάρη, Ελένη Τσελάνη και Στελίνα Παπαδάκι. Οι προπονήσεις περιέχουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και τεχνικής. Φυσικά, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα θα πραγματοποιήσει αρκετούς φιλικούς αγώνες στην συνέχεια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας αλλά ακόμη δεν έχουν οριστεί οι αναμετρήσεις, οι οποίες αναμένονται να ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.

Την περσινή σεζόν, η ομάδα του ΟΠΕΡ είχε καταφέρει να πετύχει σχετικά εύκολα τον στόχο της, ο οποίος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Φέτος, σίγουρα ο στόχος έχει μεγαλώσει αν λάβει κανείς υπόψη τις μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται η Διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, φέρνοντας κάποιες ξένες παίκτριες.

Τζαφέρης: «Καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι»

Ο προπονητής, Θανάσης Τζαφέρης επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην ομάδα του ΟΠΕΡ, παίρνοντας το «τιμόνι» του γυναικείου τμήματος. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στην Κρητική Επιθεώρηση για την επιστροφή του αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν, οι οποίοι είναι μεγαλύτεροι σε σχέση με πέρυσι. «Με τον ΟΠΕΡ είχα συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν από διάφορα πόστα. Γνωρίζω τον χώρο πάρα πολύ καλά. Το Ρέθυμνο είναι μία πόλη που αγαπάει το βόλεϊ. Επίσης, το να βοηθάει ο καθένας με τον τρόπο του και το πόστο του σε αυτό μόνο καλό κάνει στο βόλεϊ και στον χώρο του αθλητισμού.

Την φετινή σεζόν θέλουμε να έχουμε μία καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι. Φυσικά, η οικονομική κατάσταση επηρεάζει τις ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μας είναι ταξίδια. Αυτό είναι 'ένα κόστος για την ομάδα αλλά με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων θα τα λύσουμε».

Στην συνέχεια, ο Τζαφέρης αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με παίκτριες από την Κρήτη και ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους. «Θα πραγματοποιήσουμε κάποιους φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλήξει τις ημερομηνίες. Ως επί το πλείστον το βασικό ρόστερ αποτελείται από κορίτσια της Κρήτης. Αυτό είναι καλό για την ομάδα και για το νησί. Βασίζεται ως επί το πλείστον σε κορίτσια της Κρήτης. Έχουν έρθει κάποιες έμπειρες αθλήτριες που γνωρίζουν την ομάδα. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ' ευχή. Καλή σεζόν σε όλους».

Λαγουδάκη: «Το καλύτερο τάιμινγκ η επιστροφή μου»

Η Ρεθυμνιώτισσα αθλήτρια, Στέλλα Λαγουδάκη, θα βρίσκεται την φετινή σεζόν στην ομάδα που ξεκίνησε το άθλημα που αγαπάει μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Η έμπειρη παίκτρια μίλησε στην «Κ.Ε», τονίζοντας ότι της είναι όλα πολύ γνώριμα, ενώ επεσήμανε πως τώρα ήταν το καλύτερο τάιμινγκ για την επιστροφή της. «Έχω φύγει από το Ρέθυμνο εδώ και 11 χρόνια. Είμαι επαγγελματίας ούτως ή άλλως και οι ομάδες που επιλέγω έχουν κοινούς στόχους με μένα. Δεν νιώθω ότι έλειψα τόσο καιρό γιατί για μένα είναι όλα πολύ γνώριμα. Ακόμα βλέπω κάποια ίδια πρόσωπα εκτός από κάποιες φετινές προσθήκες.

Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχουν ομάδες της επαρχίας σε μεγάλες κατηγορίες. Έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες με την φανέλα του ΟΠΕΡ εκτός από την Α2 και την Α1. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο τάιμινγκ ότι επέστρεψα στην ομάδα της πατρίδας μου. Έχει δυναμώσει αρκετά σε σχέση με πέρυσι και θεωρώ ότι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική φέτος. Αυτοί είναι οι λόγοι που με έκαναν να κατεβώ στο Ρέθυμνο, ενώ σίγουρα βοήθησε ότι θα έχω και την οικογένεια μου δίπλα μου».

Β. Ξαγοραράκη: «Νέα προσπάθεια με όνειρα και φιλοδοξίες»

Μία από τις περσινές πρωταγωνίστριες του ΟΠΕ Ρεθύμνου, η Βαρβάρα Ξαγοραράκη, μίλησε στην «Κ.Ε» για το καινούριο ξεκίνημα, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη που θα έχει ξανά συμπαίκτρια την δίδυμη αδερφή της Γεωργία. «Ξεκινάμε μία καινούρια προσπάθεια φέτος με όνειρα και φιλοδοξίες. Πέρυσι ήταν μία καλή χρονιά. Η ομάδα φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά. Εύχομαι καλή αρχή στην ομάδα και στις συμπαίκτριες μου. Φέτος θα έχω την τιμή να παίξω μαζί με την αδερφή μου μετά από αρκετό καιρό. Είμαι χαρούμενη που θα την έχω δίπλα μου και ελπίζω για το καλύτερο δυνατό».

Με Πρασανάκη στον πάγκο συνεχίζουν οι Άνδρες του ΟΠΕΡ.

Με τον Μανόλη Πρασανάκη στον πάγκο της θα πορευτεί και τη νέα χρονιά η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Ρεθύμνου, όπως ήταν αναμενόμενο. Χθες το μεσημέρι η διοίκηση του ΟΠΕΡ με ανακοίνωση της, προχώρησε στην επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Ηρακλειώτη τεχνικό. «Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασίας του για την Ανδρική ομάδα μας με τον προπονητή Πρασανάκη Μανώλη στην ομάδα.

Εφήβων – Παίδων με τον προπονητή Νικάκη Νεκτάριο

Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου τους καλωσορίζει ξανά στην οικογένεια του».

Την Παρασκευή κληρώνει...ξανά για τους άνδρες

Αύριο, Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ θα πραγματοποιηθεί εκ νέου η κλήρωση της Α2 Ανδρών για τον 1ο όμιλο καθώς δε βρέθηκε αντικαταστάτης για τον ΣΦΠ Χανίων που αποχώρησε. Υπενθυμίζουμε ότι ο 1ος Όμιλος περιλαμβάνει τους: ΑΟ Παλλήνη, Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, ΟΦΗ, ΟΠΕΡ, ΑΟ Μυτιλήνης, Πανιώνιο, Μίλωνα, Πανελλήνιο, ΑΟ Πολιτείας και Ροδίων Άθλησις.

Ψαρουδάκης: «Κάναμε τις καλύτερες επιλογές»

Ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει και τα ρόστερ που έχουν δημιουργηθεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ Κωστής Ψαρουδάκης. Πάντως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυσης και των δύο ομάδων, για να εμφανιστούν ακόμη πιο δυνατές με την έναρξη των πρωταθλημάτων τους. «Δεν θα μπορούσα να μην πω, πως είμαστε ευχαριστημένοι για τις επιλογές που έγιναν και στα δύο τμήματα. Θεωρώ πως κάναμε τις καλύτερες επιλογές σε όλα τα επίπεδα. Στον Θανάση Τζαφέρη, «χρωστούσαμε» εδώ και χρόνια και νομίζω πως του αξίζει αυτή η ευκαιρία, Ο Νίκος Ζιώγας, λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στον βαθμό που το έκανε πέρυσι, αλλά και πάλι θα είναι κοντά μας. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι βοηθοί προπονητών και στις δύο ομάδες. Νομίζω πως με τις κινήσεις που έγιναν φέτος το βόλεϊ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και πολύ περισσότερος κόσμος θα βρίσκεται κοντά μας», δήλωσε με νόημα ο Κωστής Ψαρουδάκης.

goodnet.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ