1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-08-2014 14:14

Ένας Ισπανός για την Κηφισιά !

Νέο απόκτημα από την Ισπανία έχει από σήμερα ο ΑΟ Κηφισιάς. Ο λόγος για τον 27χρονο Μάριο Φερέρα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. 

Μετά από ένα χρόνο στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ο ύψους 1,89 Ισπανός ακραίος θα συνεχίσει στη Volleyleague και την Κηφισιά. Ο Μάριο έχει υπάρξει πρωταθλητής Ισπανίας με την Ουνικάγια Αλμερία το 2013, και δύο φορές κυπελλούχος (2008, 2012). 

Μέλος της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας ήταν μέχρι το 2011.

9 σχόλια

  • Comment Link Volleylover Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 04:25 posted by Volleylover

    Φίλε panatha13.1)Νομίζω ότι έχουμε δημοκρατία, επομένως τα 'άσε' σε σχολιασμό ενός άρθρου δεν κολλάνε από την στιγμή που υπάρχει ελευθερία έκφρασης.2)Μ έκανες και γέλασα με τ ότι είμαι ο μάνατζερ του αθλητή.Σου απαντώ ότι ευτυχώς δεν είμαι και λέω ευτυχώς γιατί δεν θα θελα επ' ουδενί να εξασκώ κάτι τέτοιο και για το οποίο έχω την άποψη ότι έχει μερική ευθύνη για την υποβάθμιση του αγαπημένου μου αθλήματος.Δεν τα χω με το 'επάγγελμα' αυτό καθ αυτό αλλά με τους ανθρώπους που το εξασκούν και τον τρόπο(δεν τσουβαλιάζω όλους τους μάνατζερ αλλά όταν η πλειοψηφία λειτουργεί έτσι, παίρνει η μπάλα και τους σωστούς,αν και εφ όσον υπάρχουν.3)Ελπίζω να μην προσάψεις και στην nicolleta ότι είναι μανατζαρέα επειδή είπε ότι ο Ισπανός δείχνει καλύτερος από αυτούς που φύγανε(και εδώ συμφωνώ εν μέρει).4)Παρακολουθώ το Γαλλικό πρωτάθλημα(Α1 κ Α2) εδώ και 4 χρόνια πολύ εντατικά.Όλα τα παιχνίδια από το Γαλλικό είναι ανεβασμένα στο ίντερνετ επομένως μπορείς να μπείς και να παρακολουθήσεις τον Φερρέρα(Avignon A2) και τον Τσουκ(Narbonne A1)που ανέφερα ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά.Εγώ εδώ θα μαι και θα σε περιμένω να μιλήσουμε με βολεϊκά κριτήρια.

  • Comment Link panatha13 Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 20:08 posted by panatha13

    φιλε volleylover....ασε το promo και τη βαθυστόχαστη ανάλυση που ειναι κατα το ημισυ σωστή...απο τα γραφόμενα σου μάλλον εισαι ο μανατζερ που τον έφερε ...

  • Comment Link aek21 Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 16:36 posted by aek21

    ρε παιδια ξερετε ποτε αναμενεται η αποφαση του ανδριανου για το θεμα των ξενων καπου διαβασα για αρχες σεπτεβρη ισχυει ?

  • Comment Link nikoletta Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 13:36 posted by nikoletta

    Αν ισχύει ότι έμειναν Γιοβανοβιτς, Σουλτανόπουλος , Νικολάκης , Παπαγγελόπουλος ,Ταμπουρατζής η Κηφισιά έχει κρατήσει την βασική της ομάδα αλλάζοντας μόνο τους δύο ακραίους και μάλιστα ο Ισπανός μοιάζει να είναι καλύτερος από αυτούς που φεύγουν.

  • Comment Link Volleylover Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 11:33 posted by Volleylover

    Αγαπητέ aek21 δεν θα διαφωνήσω μαζί σου.Όντως βοήθαγε σαν 3ος ακραίος αρκετά.Αλλά η Κηφισιά απ όσο φαίνεται και ακούω(δεν γνωρίζω τα της ομάδας και αν θα πάει και για άλλον ξένο ακραίο) τον προορίζει για βασικό. Πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού σε ομάδα Α1 έχοντας μόνο ένα χρόνο εμπειρίας σε ομάδα που δεν ήταν βασικός.Γι αυτό και τον θεωρώ μέτρια επιλογή όσον αφορά την θέση του βασικού ακραίου(δίχως καμία εμπειρία και δίχως να χει δείξει το παιδί ότι ξεχωρίζει σε κάποιο τομέα ιδιαίτερα). Η άποψη είναι καθαρά προσωπική και μακάρι το παιδί να με διαψεύσει. Θα διαπιστώσεις την διαφορά των 2 βασικών ακραίων της ομάδας μόλις ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Πάντα φιλικά

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ