1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2014 21:35

Γιώργος Ρούσης: «Αβίαστα λάθη»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος, Ρούσης, τονίζοντας πως για να έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός για κάτι καλύτερο πρέπει να βρει ο ίδιος και οι αθλήτριες του τρόπο να κερδίσουνε αυτές τις ομάδες.

«Τα πολλά αβίαστα λάθη που κάναμε, μας στοίχισαν τη νίκη. Είναι θετικό το γεγονός ότι ακολουθήσαμε κατά γράμμα την τακτική που είχαμε σχεδιάσει, όμως, από τη στιγμή που χάσαμε τον αγώνα δεν τίθεται θέμα... ικανοποίησης από την εμφάνιση. Εφόσον δεν πήραμε τη νίκη δεν είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μας ήταν να έρθουμε στο Ρέντη μόνο για τη νίκη. Κομβικό ήταν το 1ο σετ που χάσαμε 27-25 παρότι είχαμε προβάδισμα 22-19».

Για τα πλέι οφ αν ο Παναθηναϊκός που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην τετράδα μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό:

«Η διαφορά είναι μικρότερη αυτή την στιγμή που μιλάμε αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι ακόμα αρκετή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την θέση μας στα πλέι οφ και στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου και απο εκεί και πέρα να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε αυτές τις ομάδες».

8 σχόλια

  • Comment Link unknow Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 11:26 posted by unknow

    Ας αφήσουμε τις κλάψες γιατί αν δούμε τα πράγματα αντικειμενικά ο ΟΣΦΠ αυτή τη στιγμή όχι μόνο έχει καλύτερο μακράν λίμπερο έχει και πολύ καλύτερα 4άρια με υποδοχή κάτι που εμείς δεν έχουμε μιάς και στα 4άρια μας η υποδοχή είναι λέξη άγνωστη.Μιά ομάδα λοιπόν χωρίς υποδοχή δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον ΟΣΦΠ με αυτό το ρόστερ. Εκεί που υπερέχουμε σαφέστατα είναι στην διαγώνιο που και πάλι όμως επαναλαμβάνω χωρίς υποδοχή οι επιθετικές λύσεις περιορίζονται δραματικά

  • Comment Link Volley Fan Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 21:42 posted by Volley Fan

    Φυσικα και δεν κρινω απο ενα παιχνιδι. Στι φετινο πρωταθλημα τα ποσοστα τους ειναι πανω κατω τα ιδια.. Απλα η γιοσοβιτς τωρα αποκτα ρυθμο και κανει εξαιρετικα παιχνιδια τις τελευταιες αγωνιστικες ενω η κις δεν εχει πολλες προοπτικες βελτιωσης... Οχι πως αναιρει κατι απο την αξια της. Το 2010-2011 η κις ηταν πολυ ανωτερη της γιοσοβιτς, απλα φετος πιστευω θα συμβει το αντιθετο. Οσο αναφορα για τους αγωνες με βριλυσια και αεκ η κις ηταν οντως καλυτερη, ειδικα με βριλυσια

  • Comment Link kisd Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 18:40 posted by kisd

    η γιοσοβιτς ανωτερη ?? γενικα η για συγκεκριμενο παιχνιδι? γενικα να νομιζω η κις υα παει καλυτερα αν βγαζεις γενικο συμπερασμα απο μονο ενα παιχνιδι για δυο παικτριες σε διαφορεικα παιχνιδια τι να πω.η κις και στα βριλισσια στην ηττα του οσφπ ηταν εκπληκτικη ενω κοντρα στην αεκ ειχε ιδια ποσοστα με την μλαντενοβιτς ομως στο κρισιμο τριτο σετ πηρε δυο υπεκρισιμους ποντους ενω η σερβα στα δυσκολα δεν περναγε επιθεση.

  • Comment Link Green Spike Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 14:32 posted by Green Spike

    Εγω νομιζω ότι αν παιζαμε το 2ο γυρο με Αεκ, Γαβρο στη Κυψελη τα αποτελέσματα θα ηταν αλλιως. Η ομαδα αργησε να δεσει κ να ρολλαρει. Για την ακριβεια το 1ο ματς που αρχισε να υπόσχεται για καλυτερα, ηταν το 1ο με Γαβρο οπου πχ η Τσιμα με επεισε για 1η φορα ότι αξιζει να παιζει στον Βαζελο, ενώ η Μερτεκη ακομα εναλλασοταν με τη Νουσια.
    Όταν μπηκε κ η Μερτεκη στο παζλ, ανεβηκαν οι κεντρικες, μαζι με τη κερκιδα, εδειξαν ότι δεν μασανε ουτε από ονόματα, ουτε από ξενες. Γι αυτό αν είχαμε τωρα τα ντέρμπι στη Κυψελη, το πολύ να μας δυσκολευαν λιγο παραπανω από τα Βριλλησια. Υπολειπόμαστε όμως ακομα για να σπασουμε αυτές τις εδρες.
    Στα play off θα τα ...ξαναπούμε!
    Οσο για την Κελεσιδου, ενταξει δεν εχει η Α1 πλεον τα λιμπερο που επαιζαν παλια, δεν θα κανει κ αυτη τη διαφορα. Η μονη που ξεχωριζει ειναι η Κονομη.

  • Comment Link Volley Fan Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 12:45 posted by Volley Fan

    Ποια Κις??? Με 18/57?? Η γιοσοβιτς τουλαχιστον δυο επιπεδα ανωτερη (19/38 με τον παο και mvp.). Οσο για την κονομη συμφωνω εκατο τοις εκατο. Το καλυτερο λιμπερο που παιζει αυτη την στιγμη στο πρωταθλημα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ