1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2013 14:03

Γίναμε ρεζίλι στη Νορβηγία!

Με ένα ειρωνικό και καταγγελτικό κείμενο για τους Έλληνες κατήγγειλε η Stod Volley, τη στάση του ΟΠΕΡεθύμνου για την άρνηση του να πάει στη Νορβηγία, διαψεύδοντας ταυτόχρονα τους ισχυρισμούς των Κρητικών ότι είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, επισημαίνοντας ότι είχε προαποφασισθεί από καιρό η ματαίωση του ταξιδιού τους.
Η ελληνική ομάδα ΟΠΕ Ρεθύμνου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το δεύτερο σκέλος. Ο λόγος που δίνεται είναι η βλάβη. Μετά από περαιτέρω έρευνα αποδεικνύεται ότι δεν έχουν κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο ή πτήσης στη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι το είχαν προγραμματίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα!
Εξασφάλισαν ένα μεγάλο εισόδημα, μέσα από μια κατάμεστη αίθουσα στο παιχνίδι στην έδρα τους, αλλά αρνούνται να έρθουν στη Νορβηγία. Στέρησαν από το κοινό μας την ίδια εμπειρία, καθώς και από εμάς το ίδιο εισόδημα.

Απλά μια μικρή λεπτομέρεια, έχουν ξεχάσει: Τη CEV! Μιλάμε για πρόστιμο της τάξης των δεκάδων χιλιάδων ευρώ και ότι θα πρέπει να καλύψουν όλα τα έξοδα μας για τον πρώτο , αλλά και τον δεύτερο αγώνα.

Και το χειρότερο είναι ότι εξαπατούν το κοινό και τους χορηγούς μας για μια εορταστική βραδιά με καλό βόλεϊ σε Steinkjer Hall.
Πατήστε εδώ
https://www.facebook.com/pages/Stod-Volley-Elite/108355535942913?fref=ts


1 σχόλιο

  • Comment Link Googlatos Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 13:08 posted by Googlatos

    Η μετάφραση του κειμένου σύμφωνα με το Google Translate, δεν είναι τέλεια αλλά μας δίνει την δυνατότητα να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για το τι συνέβη :

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ