1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
22-09-2013 23:37

Νίκη για την ΑΕΚ, ανταγωνιστικός ο ΑΓΣΙ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)

Μια ακόμη φιλική νίκη σημείωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά το Μεσολόγγι, επικρατώντας του ΑΓΣ Ιωαννίνων με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 

Στο κατάμεστο κλειστό των Ιωαννίνων, τα κορίτσια της ΑΕΚ έφτασαν στη νίκη, με ένα τρίτο σετ αμφίρροπο και με πολύ καλό βόλεϊ από τις δυο ομάδες που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Αποστόλη Οικονόμου γνώρισε για μια ακόμη φορά την αποθέωση από τους Ενωσίτες που έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά ο ΑΓΣΙ με αυξανόμενη απόδοση από σετ σε σετ, κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ να δείξει το καλό του πρόσωπο.

Πριν τον αγώνα ο γενικός γραμματέας του ΑΓΣΙ Νίκος Κασιούμης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην ΑΕΚ την οποία και παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Δούκας, ενώ ο πρόεδρος του ΑΓΣΙ Ηλίας Βαρλαμίτης τίμησε με πλακέτα τον παλιό αθλητή του συλλόγου Παύλο Απόστολου.   

Τα σετ: 15-25, 17-25, 21-25

Διαιτητές: Ζησίδης-Αθανασόπουλος

ΑΓΣΙ (Βαγγέλης Ζαρκαλής): Καραφουλίδου, Λεωνιδάκη, Μωραϊτίδου, Τσαβδάρη, Τσιλιού, Εζινέλη (λ), Λάγκα, Τσελίκη, Μπόζιου, Γιώτη (λ), Παππά, Βλότσου.

ΑΕΚ (Αποστόλης Οικονόμου): Γιακουμή, Ιβάνοβα, Φερνάντες, Λαδένη, Πασσιά, Ρόγκα (λ),  Φάκη, Κρουκ, Τοτσίδου, Καβαθά.
Διαβάστηκε 2058 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ