1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2013 13:00

Πρεμιέρα του Πέτι στο Χαλκιοπούλειο (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα πραγματοποίησε ο Χάουαρντ Τζέι Πέτι στο Χαλκιοπούλειο. Ο αμερικανός ακραίος, που αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του Γυμναστικού Λαμίας, παρουσιάστηκε ευδιάθετος και χαρούμενος και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα, που συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γιάτση.
Ο Χάουαρντ δήλωσε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδος:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Αγαπώ πολύ το βόλεϊ και χαίρομαι που ήρθα στην Ελλάδα, μία χώρα με μεγάλη ιστορία. Δε γνωρίζω πολλά πράγματα για τη νέα μου ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο Χαντ αγωνίστηκε στην ομάδα μου όπως και ότι κάποιοι αμερικανοί αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάστηκε 6807 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Στην Ιαπωνία ο Γιώργος Γιάτσης
    Στην Ιαπωνία θα μεταβεί για διαλέξεις ο επίκουρος καθηγητής Γιώργος Γιάτσης καλεσμένος από το Chiba University. Ο Γιώργος Γιάτσης μας μίλησε για αυτή την πρόσκληση, για τις πρόσφατες διαλέξεις που έδωσε στο University of Alicante και University of Montenegro καθώς και για το νέο ρεκόρ των πρωταθλητών beach volley Νιώπα και Παπαδημητρίου.
  • Γιώργος Γιάτσης: «Στην κρίση πρέπει να αναζωπυρώνουμε το παρελθόν μας»
    Ο Γιώργος Γιάτσης αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον ΑΟ Σερρών και μαζί με τους Μιχάλη Αλεξανδρόπουλο, Κώστα Αλελή,
  • Επέστρεψαν υγιείς στην άμμο, Καββαδάς, Αλεξιάδης
    Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Γιάτσης έκανε γνωστό πως οι Στράτος Καββαδάς και Αλέξανδρος Αλεξιάδης που έπεσαν θύματα τροχαίου που πριν από δυο χρόνια και κινδύνεψε η ζωή τους, επέστρεψαν στις προπονήσεις.
  • «Σαν... τελικός»
    Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστκή της Βόλεϊ Λιγκ και ο προπονητής των κιτρίνων, Γιώργος Γιάτσης, παραδέχεται ότι η νίκη είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ