1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-06-2013 15:05

Η ψυχολόγος του ΑΟΝΑ στην υπηρεσία των άτυχων οικογενειών του Αγίου Στεφάνου

Την ψυχολόγο της προσφέρει η ομάδα της Αργυρούπολης, προκειμένου να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος του Αγίου Στεφάνου.

«Όπως ίσως γνωρίζετε από τις αναφορές που έγιναν στην τηλεόραση και τις εφημερίδες, τρεις σχεδόν ημέρες πριν, σε ένα φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα χάθηκαν στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Αττικής τέσσερα νεαρά κορίτσια, - τέσσερις 16χρονες βολειμπολίστριες, όλες αθλήτριες της ομάδας volley του Αγίου Στεφάνου - και η μητέρα ενός εκ των κοριτσιών που ήταν και η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Συνειδητά δε σχολιάσαμε το γεγονός γιατί πολύ απλά τη δεδομένη στιγμή από τη λύπη και την τραγικότητα του συμβάντος, δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε τίποτε παρά πάνω από τα τετριμμένα στις οικογένειες των θυμάτων.

Σήμερα ενώνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας με τις οικογένειες των θυμάτων και με όλους όσους καλούνται να σηκώσουν το βαρύ φορτίο της μεγάλης θλίψης και του αναπάντεχου πόνου και να διαβεβαιώσουμε ότι το ταξίδι αυτό της νεαρής παρέας ήδη κατευθύνεται προς περισσότερο «εύτακτους κόσμους» από αυτούς που δρομολογήσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι για τους νεότερους.

Προσπαθώντας να λειτουργήσουμε με αισθήματα αλληλεγύης και αλτρουισμού, μιλάμε ελάχιστα για καταστάσεις που δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε προσπαθώντας να φανούμε έστω και κατ΄ελάχιστον χρήσιμοι. Το μόνο που έχουμε να προσφέρουμε από αύριο σε όποιον από τους ανθρώπους που καλούνται κατ΄αρχήν να διαχειριστούν και κατά δεύτερο να ξεπεράσουν αυτό το τρομερό σημείο της ιστορίας, είναι η διαθεσιμότητα της ψυχολόγου μας κας Μαριάννας Καλκαβούρα, εθελόντριας του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης, η οποία άμεσα έθεσε τη διαθεσιμότητά της στην υποστήριξη και συνεργασία με τις οικογένεις των θυμάτων και των οικοίων τους. Η Μαριάνα έχει μεγάλη κλινική εμπειρία στη διαχείριση τραυματικών καταστάσεων και είναι εθελόντρια και καλή φίλη του συλλόγου μας ο οποίος ξεχωρίζει για το πλούσιο και πολύπλευρο εθελοντικό έργο και την κοινωνική προσφορά του.

Οσοι από τους ενδιαφερόμενους αποφασίσουν να έλθουν σε επαφή μαζί της για οποιοδήποτε σχετικό θέμα με αυτό το τραγικό συμβάν, θα βρούν μια καλή φίλη, μια καλή συνομιλήτρια και έναν ειδικευμένο επιστήμονα η οποία σε συνεργασία με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, καταθέτει τις δεξιότητές της προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο και την οδύνη από την τραγική πραγματικότητα των τελευταίων ημερών.

Οσοι θεωρήσουν ότι βρίσκουν ή προσμένουν να έχουν ενδιαφέρον από αυτή την ευγενική επιστημονική προσφορά της Ειδικής Συνεργάτιδος του τμήματος volley τυ ΑΟΝ Αργυρούπολης, παρακολούμε να μη διστάσουν να αφήσουν το μήνυμά τους στην διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του τμήματος volley του συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή να επικοινωνήσουν απ΄ευθείας μαζί μου (6977 999 510) για να μεταφέρω άμεσα το μήνυμά τους.

Ευχόμαστε Πίστη, Δύναμη και Κουράγιο στις οικογένειες των νεαρών αθλητριών λέγοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των συλλόγων, οι γονείς, οι φίλοι και οι υποστηρικτές τους είναι μαζί τους», αναφέρει η ανακοίνωση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ