1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-06-2013 16:29

Προσφορά της ΕΣΑΠ στη μνήμη των αδικοχαμένων κοριτσιών

Σε μια συμβολική κίνηση προχωράει η ΕΣΑΠ αφού θα καταθέσει ένα ποσό στα «Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος», στη μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων αθλητριών του Αγίου Στεφάνου, καθώς και της μητέρας μίας εξ αυτών.

«Το ΔΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε να καταθέσει στο φιλανθρωπικό σωματείο «Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος» συμβολικό ποσό αντί στεφάνων στη μνήμη των τεσσάρων αδικοχαμένων κοριτσιών Κατερίνα Παρίση, Μερίνη Σταυρουλάκη, Σια Καραστεργίου, Μαρίνα Τρίφτη και της μητέρας Νανάς Σταυρουλάκη σαν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη τους.

Αποφασίστηκε επίσης αντιπροσωπεία της ΕΣΑΠ να παραστεί στις κηδείες των αδικοχαμένων αθλητριών του Αγίου Στεφάνου που θα γίνουν την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Τα μέλη του ΔΣ και οι συνεργάτες της ΕΣΑΠ εκφράζουν τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχονται να είναι η τελευταία συμφορά που δοκιμάζει την ελληνική κοινωνία και ειδικά το ελληνικό βόλεϊ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ