1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2021 02:25

Σκληρή μονομαχία Παναθηναϊκού-Φοίνικα

Από την αγωνιστική των ντέρμπι δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η αναμέτρηση μεταξύ του αήττητου Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Volley League, 4η αγωνιστική, 20/11, 17:00, Live Streaming sdna.gr, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Βουδούρης).

Ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και θα είναι ένα κρας τεστ όπου θα φανούν οι αντοχές για τη δύσκολη συνέχεια. Οι πράσινοι προέρχονται από τις δύο νίκες επί του ΟΦΗ και την πρόκριση στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι με τους ανταγωνιστές του πρωταθλήματος για μας. Ανυπομονούμε για αύριο. Θα είναι ένα καλό τεστ για τα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Μακάμπι. Οι επόμενες βδομάδες θα είναι δύσκολες για μας αλλά είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε».

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ μετά τις δύο νίκες επί της Κηφισιάς στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα με στόχο να σπάσει το αήττητο του Παναθηναϊκού και να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους.

Ο Ιταλός Φούλβιο Μπερτίνι δήλωσε: "Είχαμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της προετοιμασίας, τα φιλικά όμως είναι ιδιαίτερα παιχνίδια γιατί κανείς δεν είναι προετοιμασμένος όπως στα μέσα της σεζόν. Αδιαμφισβήτητα θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο, με σημαντικούς παίκτες. Έχουν νικήσει κάθε αγώνα που έχουν παίξει φέτος και λόγω του ότι θα είναι εκτός έδρας, υπάρχει αρκετή πίεση σε μας. Η προετοιμασία μας αφορά κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι, να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι ειδικά σε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, όπως μας δίδαξαν προηγούμενες αναμετρήσεις".

Σχετικά με τα δυνατά στοιχεία του Παναθηναϊκού και το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα μας, ο Μπερτίνι υπογράμμισε: "Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Πρωτοψάλτης, όπως ο πασαδόρος (σ.σ. Γιάκομπσεν), οπότε όλοι είναι “επικίνδυνοι”. Ο προπονητής επίσης (σ.σ. Ανδρεόπουλος) είναι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, οπότε η ιστορία του Παναθηναϊκού δείχνει ότι πρόκειται για μία ομάδα με φιλοδοξίες, με στόχο το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, επομένως θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

 Eίναι η 30η αναμέτρηση πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα ΟΝΕΧ και οι συριανοί έχουν προβάδισμα νικών 16-13.

olley League Ανδρών - 4η αγωνιστική

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

  Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Βαρδινογιάννειο 17.00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Μ. Μερκούρη 17.00 (ERT Flix): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Κατερλή, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Αγ. Θώμα 20.00 (Live Streaming ESAP TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ Διαιτητές: Βασιλειάδης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ