1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2021 00:48

Πανέτοιμες για νίκη και εκτόξευση στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Με τεράστια δίψα για νίκη-πρόκριση και την βοήθεια του κόσμου, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, είναι πανέτοιμη για εκτόξευση στα… αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ζοκ Ουμπ. Η αναμέτρηση του γ’ προκριματικού γύρου που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη (4/11) στις 16:30 (Cosmotesport 8 HD) στο Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου γνώρισαν την ήττα στο τάι μπρέικ με 3-2 και χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επικρατήσει στο τάι μπρέικ η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων και από τις 14:30 θα συνεχιστεί από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Κουτίνιο: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες»

 Ο προπονητής Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο δήλωσε για το ματς: «Όλη η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Πέμπτης που μας δίνει τη δυνατότητα να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να αγωνιστούμε με πάθος και αποφασιστικότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ