1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2021 13:52

Η Τσέιντα Άκτας KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών (vid)

Η Τσέιντα Άκτας είναι η KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Τουρκάλα ακραία της Θέτιδας Βούλας με 20 πόντους (16/30 επ., 1 άσσο, 3 μπλοκ, 69% υπ. - 62% άριστες) οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-0 σετ επί της Α.Ε.Κ..

Η Τσέιντα Άκτας γεννήθηκε στην Τουρκία στις 18 Αυγούστου του 1994. Έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως ακραία.

Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας της και για πρώτη φορά φέτος μετακόμισε εκτός Τουρκίας για λογαριασμό της Θέτιδας Βούλας.

«Είμαι ενθουσιασμένη με το πως παίξαμε απέναντι στην Α.Ε.Κ.. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη που η νίκη αυτή συνδυάστηκε με το βραβείο της MVP» σχολίασε αρχικά η Τσέιντα Άκτας και συνέχισε:

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και το να έρθω στην Θέτιδα ήταν μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Μεγάλο ρόλο στο να αποφασίσω να έρθω ήταν η προσέγγιση τους προς εμένα, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση. Το γεγονός ότι η ομάδα θα έπαιζε και στην Ευρώπη ήταν ένα συν για μένα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου εκτός Τουρκίας».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Όπως γνωρίζετε, το πρωτάθλημα της Τουρκίας είναι από τα καλύτερα του κόσμου. Ως αθλήτρια που έχω αγωνιστεί στη Τουρκία, μπορώ να πω πως και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι έχει και διαφορετικές προκλήσεις. Όπως μου είπαν κιόλας, το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών και είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΑΝΑ MVP 2021-2022

1η αγωνιστική: Ιωάννα Πολυνοπούλου (Π.Α.Ο.Κ.)
2η αγωνιστική: Καζμίρ Μπράουν (Η.Π.Α. - Α.Ε.Κ.)
3η αγωνιστική: Ντα Γεόνγκ Λι (Π.Α.Ο.Κ.)
4η αγωνιστική: Σιμόν Άμποτ (Η.Π.Α. - Α.Ο. Θήρας)
5η αγωνιστική: Τσέιντα Άκτας (Τουρκία - Α.Σ.Π. Θέτις)

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ