1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2021 21:22

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο εργασιακό για την ομάδα Vintage

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο πανηγύρισε η ομάδα Vintage Volley γυναικών της ΑΕΚ στο Παγκόσμιο Εργασιακό Πρωτάθλημα που έγινε στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες.

Οι «κιτρινόμαυρες» αντιμετώπισαν στο μεγάλο τελικό την ομάδα της Αστυνομίας στο Μπαλόνι του ΣΕΦ, από την οποία έχασαν με 2-0, αλλά για ακόμα μία φορά κέρδισαν το χειροκρότημα με την εξαιρετική της παρουσία.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Με τη συμμετοχή αυτή στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού δείξαμε ότι στοχεύουμε πάντα ψηλά. Δηλώνοντας συμμετοχή δε γνωρίζαμε ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Αν και η αποχή από τα γήπεδα και τις προπονήσεις λόγω της πανδημίας ήταν μεγάλη, καταφέραμε σε λίγο χρόνο να είμαστε σε φόρμα, να κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις και να φτάσουμε έως τον τελικό και τη 2η θέση.

Εδώ επίσης θέλω να πω πως ήταν μοναδική εμπειρία να παρελαύνεις στο Καλλιμάρμαρο στην τελετή έναρξης αγώνων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τη σημαία της ΑΕΚ! Μόνο περηφάνια για την ομάδα μας για όλη αυτήν την προσπάθεια».

 Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΆΕΚ ανέφερε για το μετάλλιο των παικτριών: «Η ΑΕΚ συγχαίρει τις αθλήτριές της για την εξαιρετική τους εμφάνιση, κρατώντας ψηλά για ακόμα μία φορά τη σημαία του Συλλόγου». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ