1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2021 18:55

Η Γεωργία Παπαδοπούλου θα είναι ένας θρύλος στην καρδιά μας

Μου είχε υποσχεθεί πως όταν τελειώσει η μάχη με το "θηρίο" θα μου έδινε μια συνέντευξη, όχι για να "πουλήσει το δράμα της αλλά για να δώσει κουράγιο σε όσους δίνουν άνισες μάχες με τη φύση και τη μοίρα, αλλά κυρίως για μιλήσει για το παλικάρι της και καλό συνάδελφο Σταύρο Γεωργακόπουλο που είχε πάντα στο πλευρό της. Φοβόταν και νοιαζόταν μόνο για τους δύο λεβέντες υιούς της και την κοράκλα της που σήμερα πενθούν...

 

Η Γεωργία Παπαδόπουλου ήταν η κορασίδα μητέρα, η δίκαιη σύζυγος και η δαιμόνια ρεπόρτερ που μας έριχνε γκέλες. Ήταν η επικριτική φίλη που δεν χάιδευε αφτιά.

Θυσίασε τα πάντα για την όμορφη και αγαπημένη οικογένεια της. Μας αφήνει όλους ορφανούς και ειδικά όλους εμάς που την ζήσαμε και μοιραστήκαμε τις αγωνίες τις χαρές και τις λύπες μέσα και έξω από τα αποδυτήρια του βόλεϊ.

Ψυχάρα σε όλα της. Θρύλος μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Με έστειλε αδιάβαστο όταν πήγα να την δω στην εντατική του Ερρίκος Ντινάν. Πήγα να την στηρίξω και αντ΄ αυτού μου έδινε εκείνη κουράγιο και δύναμη. Μου έδειξε σε λίγα λεπτά πως πολεμάνε για τη ζωή. Μου δίδαξε τι σημαίνει πόνος και πως είναι οι αγώνες "ζωής και θανάτου".

Θα είναι ένας θρύλος στην καρδιά μας και μέχρι να έρθει και η δική μας ώρα θα είναι ζωγραφισμένη στην ψυχή μας.

Θα την θυμάμαι να χαμογελά στην καλντέρα της Σαντορίνης στο πιο ωραίο Πάσχα της ζωής μας. Καλό ταξίδι Γεωργία.

Καλά σέρβις με το Σαμ και τα άλλα παιδιά. Θα σε τιμούμε και θα "καρφώνουμε" στο φιλέ όπως μας δίδαξες.

Κουράγιο και δύναμη Stavros Georgakopoulos και στα τρία βλαστάρια σας. Κάντε το όπως η Γεωργία.

Κώστας Ασημακόπουλος

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ