1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2021 12:31

Θρήνος στο παγκόσμιο βόλεϊ με τον θάνατο του Γκάμπριελ Κράους

Το ελληνικό και το παγκόσμιο βόλεϊ πενθεί το θάνατο του Γκάμπριελ Κράους (Gabriel Kraus) που απεβίωσε μετά από την δυνατή μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο Ισραηλινός διαιτητής και φιλέλληνας που επί σειρά ετών (μέχρι και το 2012) ήταν πρόεδρος της παγκόσμιας επιτροπής διαιτησίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Ηταν μέντορας πολλών Ελλήνων διαιτητών και διακρίνονταν για την αγάπη που είχε στην Ελλάδα.


O Κώστας Μαργαρίτης έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Ηταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος με τον οποίο είχα μια ισχυρή σχέση για περισσότερα από 40 χρόνια που ξεκίνησε μέσα στο γήπεδο βόλεϊ, αλλά έγινε μια πραγματική και δυνατή φιλία που είχε επεκταθεί και σε στενούς δεσμούς της οικογένειας.

Ο Γκάμπι ήταν ένας τέλειος οικογενειάρχης, διαιτητής, επιστήμονας και αξιολάτρευτος άνθρωπος στον αθλητικό χώρο. Το καλύτερο πρότυπο για να μάθουν οι νεότερες γενιές από αυτόν.
Ειδικά, το παγκόσμιο βόλεϊ του χρωστάει πολλά αφού με τις γνώσεις του, την εξειδίκευση του, την ευγένεια του και το χαμόγελό του, ήταν πρόεδρος, δάσκαλος, συνάδελφος, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει οποιονδήποτε χωρίς εξαίρεση, προκειμένου να πετύχει ο καθένας τους στόχους του και βοηθώντας κυρίως όποιον στο βόλεϊ καλείται με την ταυτότητα REFEREE...
Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Βίκυ και στην υπόλοιπη σεβαστή οικογένεια του!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ε.Ο.ΠΕ.:

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν την θλίψη του για τον θάνατο του Γκάμπριελ Κράους (Gabriel Kraus) που απεβίωσε μετά από την δυνατή μάχη με σοβαρή ασθένεια. Ο Ισραηλινός διαιτητής και φιλέλληνας που επί σειρά ετών (μέχρι και το 2012) ήταν πρόεδρος της παγκόσμιας επιτροπής διαιτησίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Ηταν μέντορας πολλών Ελλήνων διαιτητών και διακρίνονταν για την αγάπη που είχε στην Ελλάδα. Καλό Παράδεισο...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ