1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-07-2021 14:15

«Έφυγε» ο Γιώργος Μεσσάλας - στήριξη στο Άσυλο Ανιατών αντί στεφάνων

Σε ηλικία 79 ετών «έφυγε από τη ζωή» ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Μεσσάλας, πατέρας του Αλέξη Μεσσάλα, αθλητή και προπονητή του βόλεϊ.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1942 και μετά την φοίτησή του στη δραματική σχολή έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα συνεργαζόμενους με διάφορους θιάσους. Σταθμός στη ζωή και την επαγγελματική του σταδιοδρομία υπήρξε η γνωριμία και η συνεργασία του με τον Αλέξη Σολωμό, στο Θέατρο Προσκήνιο. Ερμήνευσε πρωταγωνιστικούς ρόλους στα έργα:

Αύριο Πέμπτη 22, Ιουλίου και ωρα 10:30 στον ιερό ναό Εσταυρωμένου, Αιγάλεω θα γινει η εξόδιος ακολουθία την οποία και θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας κ.κ. Αλέξιος.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία του ίδιου και της οικογένειας αποτελεί αντί στεφάνων όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το Άσυλο Ανιάτων στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR5701720670005067068763865

Δικαούχος: Άσυλον Ανιάτων

 

Το volleynews.gr εκφράζει τα βαθιά του συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιώργο Μεσσάλα... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ