1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2021 23:37

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη ο ΟΦΗ, τρίποντο για επιτυχημένο φινάλε θέλει ο Μίλωνας

Mε τον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής μεταξύ του ΟΦΗ και του Μίλωνα συνεχίζεται το Σάββατο 13 Μαρτίου το πρωτάθλημα Volley League ανδρών. (Γυμναστήριο Λίντο, εξ αναβολής 13η αγωνιστική, 13/3, 17:00, Live Streaming V.L.)

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Μίλωνα και τον...κορονοϊο, που κράτησε την κρητική ομάδα 15 μέρες εκτός προπονήσεων. Στην επιστροφή του, στη δράση, ο ΟΦΗ θέλει τη νίκη.Ο προπονητής του ΟΦΗ Ακης Φλαούνας και οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Μανώλης Φραγκιαδάκης, μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, για την αναμέτρηση.

Οπως ανέφερε, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας «επιστρέψαμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να συνέλθουμε και να μονταριστούμε, για να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος είναι υπο όλες τις συνθήκες πολύ σημαντικός για μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Και συνεχίζει λέγοντας πως  «παίζουμε με μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει ρυθμό και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Εχει δείξει καλό πρόσωπο και έχει εμπειρία».Για την κατάσταση στον ΟΦΗ μετά την περιπέτεια με τον covid-19, ανέφερε ότι «σε επίπεδο αθλητών δεν είχαμε σοβαρά συμπτώματα, αλλά τα σώματα των αθλητών έχουν ταλαιπωρηθεί. Κοιτάμε να κάνουμε μια διαχείριση δυνάμεων και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, τονίζει για το παιχνίδι με τον Μίλωνα, ότι «καλούμαστε να επανέλθουμε απο μια αποχή 15 ημερών. Είναι δύσκολο για το κορμί μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στη έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Μανώλης Φραγκιαδάκης, τονίζει με την σειρά του, ότι «είναι μια δύσκολη κατάσταση με τον κορωνοϊο γιατί μας άφησε 15 μέρες εκτός προπονήσεων, πάνω που είχαμε βρεί τα πατήματα μας και είχαμε κάνει και την πρώτη μας νίκη. Θα προσπαθήσουμε με το Μίλωνα κάνουμε το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με τον αντίπαλο, είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Ο Μίλων στον Α΄γύρο είχε νικήσει τον ΟΦΗ 3-0 σετ. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα είναι στην 6η θέση με 12 βαθμούς σε 13 αγώνες και ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο τελευταίος που θα δώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε:

«Είμαστε η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Για αγωνιστικούς και ηθικούς λόγους θέλουν να κλείσουμε με νίκη την κανονική περίοδο. Κλείνουμε την κανονική περίοδο και μέσα από δυσκολίες και ιδιαιτερότητες δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι οι παίκτες είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ».
 

Volley League 2020-21

Εξ αναβολής 13η αγωνιστική

Λίντο, Ηράκλειο Κρήτης, 17:00 (Live Streaming): O.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη. Παρατηρητής: Βλαχάκης. Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας. Γραμματεία: Αβραμοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ