1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2021 21:42

Ζητούνται υποψήφιοι για τις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ.

Με ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης καλεί δημοσίως όλους όσοι αγαπούν το βόλεϊ να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ..
Πολλά τα οφέλη από την τρίωρη τηλεδιάσκεψη με Σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. χθες Κυριακή 27/2/21, με πιο σημαντικό την ειλικρίνεια με την οποία ανταλλάξαμε απόψεις για όλα όσα αφορούν το βόλεϊ, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Άκουσα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από ανθρώπους που έχουν το άθλημά μας στην καρδιά τους και διαπίστωσα μεγάλη διάθεση για προσφορά. Γι’ αυτό, λοιπόν, απευθύνω ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους ανεξαιρέτως που αγαπούν το βόλεϊ, αθλητές, παλαιούς παράγοντες, νέο αίμα, τεχνοκράτες, να θέσουν, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. Να κατέβουν ΑΥΤΟΝΟΜΑ, χωρίς βούλα στις εκλογές. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: όλοι χωρούν, ουδείς περισσεύει. Μόνο έτσι θ’ αλλάξουν τα πράγματα και το βόλεϊ θα μεγαλουργήσει. Χωρίς ταμπέλες και παλιακές ξεπερασμένες τακτικές του τύπου -οι δικοί μου, οι δικοί σου. Άλλωστε, για να μην το ξεχνάμε και να μην το προσπερνάμε, το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ