1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2021 17:03

Αναβλήθηκε ο αποψινός αγώνας στη Βέροια, οργή στην Κηφισιά που γυρίζει άπρακτη

Στην αναβολή και τους τέταρτου αγώνα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League οδηγήθηκε η ΕΣΑΠ. Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και της Κηφισιάς.

Αυτή τη φορά όμως υπάρχει και αρκετό παρασκήνιο καθώς όπως φαίνεται - δεν έχει υπάρξει ακόμα σχετική ανακοίνωση - ο Φίλιππος ενόψει του αποψινού αγώνα παρουσίασε ράπιντ τεστς και όχι μοριακά.

Η Κηφισιά στον έλεγχο που ζήτησε και έγινε έκανε και μετά από επικοινωνία που υπήρξε με τους γηπεδούχους, ζήτησε αποτελέσματα μοριακών τεστς τα οποία όμως δεν υπήρχαν ενώ ακόμα και να γίνονταν τα αποτελέσματα θα ήταν έτοιμα μετά τον αγώνα.

Η Κηφισιά έχει παράπονα από τον Φίλιππο Βέροιας για τον τρόπο που χειρόστηκε το θέμα και η ομάδα ανέβηκε στο πούλμαν και επιστρέφει στην Αθήνα. Οπως δήλωσε στο volleynews.gr ο πρόεδρος της Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος θα ζητήσει τη σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. στην ΕΣΑΠ για να συζητηθεί το θέμα αλλά και γενικότερα την κρίση που έχει ξεσπάσει με την αύξηση των κρουσμάτων.

«Όλα ξεκίνησαν από τον πρώτο αγώνα μας με τον Φίλιππο στο Ζηρίνειο πριν περίπου ένα μήνα. Είχα ζητήσει την αναβολή του αγώνα τότε αλλά δεν εισακούστηκα. Από εκεί ξέφυγε η κατάσταση και πέρασαν τα κρούσματα σε όλες τις ομάδες. Οσο για το σημερινό ματς ευτυχώς που ζητήσαμε ενδελεχή έλεγχο διαφορετικά θα παίζαμε. Αυτά πρέπει να αλλάξουν. Εάν δεν τηρήσουμε αυστηρά τα πρωτόκολλα θα μας νικήσει ο κορονοϊός και το πρωτάθλημα δύσκολα θα τελειώσει. Εάν ο Φίλιππος είχε κάνει από προχθές τα σωστά τεστς και θα γνωρίζαμε και δεν θα ταξιδεύαμε στη Βέροια. Όλη αυτή την ταλαιπωρία και τα έξοδα ποιος θα τα καλύψει;».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ